reklama

Kwietnióweczki 2008

WItamm..

No fakt źle spałam...co chwila siusiu i bóle podbrzusza...jeszcze trochę ale uwierzcie mi że wieczorami płakac mi się chce jak mam sie do łózka kłaść.

SŁonko pikne ale wiatr straszny i moja Mała chyba jakas przez to przytłuymiona albo zmęczona nocką..nie wiem mam nadziejej że sie rozrusza jak zawsze...serdusio ładnie puka to najważniejsze.

ps. wózio boplder super..to moje marzenie..nie do spełnienia..:-(
MIłego dnia

reklama
Czesc dziewczynki czy u was tez tak glupia pogoda???????Boze nawet nie mysle wystawiac palca przez okno nie chce.
Iwonko tak moje corunie chca pomagac mamie juz, i ciagle rano pytaja kiedy,jak budze sie rano to starsza jest smutna ze mama w domu.:-)
Ale przyznam wam szczerze ze juz bym chciala miec dzidzie przy sobie, dokucza coraz bardziej zgaga.
A u mnie brzuszek i plec nie sprawdzona:-)mowia ze wygladam na chlopca, a ja mam dziewczynke.

mi też mówią ze na chłopaka wyglądam..;-) ja juz przyzwyczaiłam sie do córci mojej i mam nadzieje nie mieć niespodzianki :-D mój gin sięjeszcze nie polił ale jak to mówi wszystko jest mozłiwe ;-)

A zgaga..jeny ja nie wiem co to takie jest... mam nadzieje na przekór przepowiastkom moja dzidzia jakieś włoski będzie miała hihi

Witam.
Ale piszecie łoooooooooooooooooooj:-D Nie nadążam czytać!!!
Ale mam rewelacyjny humor i ściskam Was wszystkie cudne moje najmocniej na świecie.

Nie dam rady każdej oddzielnie odpisać. Za chiny:happy2:

Cudne foty ślubne, rodzinne i z dziećmi.
Pieski też super.
Szampan oj tego teraz bym wypiła z kieliszeczek.
Zgaga zmora potworna (moja wierna towarzyszka po raz 3:sorry2:)
Za zaciskanie kciuków całuje Was wsie.
Nowe mamusie gorąco witam i cieszę się ze nareszcie jest ktoś z pomorza:happy2:
Ile nas jest z tąd?

Maskotki też uwielbiam ale te ikeowe, są mega wykręcone i takie śmieszne i fajne kolorki mają:-)

No od teraz moze będę na birząco.

Niebo jak się czujesz:confused::confused: jak chłopcy:confused:

Madziujka miały.
Całe kudłate, nawet plecki pozarastane, Lil nawet miał buzię troszku zarośniętą, ale wszystko sie wytarło jakoś przez 1 miesiąc:-D
A Matysia miała byc od poczatku.
Matylda Izabela= mała MI:happy2:

Hej dziewuszki :-)
w końcu jestem tu u Was po dość długiej nieobecności, jakiś taki dziwny miałam tydzień, taki jakiś zabiegany, w między czasie jeszcze wpadli goście, to zakupy, to składanie mebelków, no i poza tym to jakiś taki muł bagienny mnie męczy :angry:
jakaś taka jestem do niczego, pogoda też nie rozpieszcza ostatnio, i nic mi się nie chce, nawet siedzieć na kompie :-( chyba powinnam to pisać w wątku na smutki :baffled: ale cóż muszę się przed Wami jakoś usprawiedliwić.
mam teraz troszke zaległości, postaram się je jak najszybciej nadrobić i wpadać częściej.
Pozdrowionka kózki :tak: wracam do lektury

Lucky wiesz jak ze mną jest :-( ;-) ale mi się podoba bardzo to imię takie odwazne i harde..bo to odwazna dziewuszka będzie!!!

Bratka nie przejmuj się..każda z nas takie dni ma..dbaj o siebie a nadrobisz jak chęci i czas pozwola my nie znikamy narazie nigdzie ;-)

reklama
hej dziewczyny, taka jestem dzisiaj zarobiona, ale szcześliwa - poprzestawialiśmy u nas w sypialni i się spanko małej zmieści i nawet komoda jakaś mała i maz mi objecał fotel do karmienia :) jeszcze to trzeba tylko kupić:baffled:

No Maja i Masiek - fajna bibka :-), rozrywkowe chłopaki wychowacie :)

Musze sobie teraz poszukać wyprawki w necie, bo raczej na chodzenie za pierdołkami nie mam siły - kilka kroków i myśle że dziecko mi zaraz wypadnie z brzucha:baffled:.

Pozdrawiam;-) Asia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry