Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Majeczko Kochana to czekamy na wieści co tam u Michasia
:-)
Dziewczyny, a ja się ostatnio zastanawiałam nad antykoncepcją w czasie karmienia piersią ( mam zamiar karmić ) U Nas gumki odpadają, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zostają tylko tabletki, zastrzyki albo spirala... No niby najlepsza z tych trzech jest spirala, ale jakoś boję się, że później już nie będę mogła mieć dzieci
Muszę o tym z ginką moją pogadać... Za to tabletki, to hormony, podobnie jak zastrzyki... Niby do pokarmu nie przedostają się, ale zawsze jakieś obawy są... Kurde mam tyle wątpliwości, a zabezpieczać przecież się trzeba. Może któraś doświadczona mamuśka podpowie 
:-)Dziewczyny, a ja się ostatnio zastanawiałam nad antykoncepcją w czasie karmienia piersią ( mam zamiar karmić ) U Nas gumki odpadają, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zostają tylko tabletki, zastrzyki albo spirala... No niby najlepsza z tych trzech jest spirala, ale jakoś boję się, że później już nie będę mogła mieć dzieci
Muszę o tym z ginką moją pogadać... Za to tabletki, to hormony, podobnie jak zastrzyki... Niby do pokarmu nie przedostają się, ale zawsze jakieś obawy są... Kurde mam tyle wątpliwości, a zabezpieczać przecież się trzeba. Może któraś doświadczona mamuśka podpowie 

) wiec zaraz sie zbieram i idziemy z małżem wybrać mu lekarza rodzinnego
mi sie jakos udalo bo od sierpnia jestem na L4 a teraz na zasiłku ale kaske mi zaklad pracy wyplaca w terminie i wsio mam bez problemow......