reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
LADY nie śpie pewnie usne gdzie dwunasta a ja tak chcę sie do mego kogucika przytulić i spać :-( nie wytrzymam te pare dnie bez niego boziu jak to sie człowiek przyzwyczaja....i lovusia..:-D:-D:-D..

LADY bądź oryginalna zostaw imię SNADRA pomyśl nikt nie ma takiego:-D:-D:-D

Adunia wiesz co ja Ci coś powiem ...... moze nastraszylam Cie opowiesciami moimi o mojej cesarce....ale są tego tez dobre strony.....Jęsli Amirek sie nie obkreci to o tyle masz fajnie ze cesarke zrobia Ci odrazu a nie bedą trzymac 17 godzin w bolach skurczach mocnych.... wezma Cię na stoł dadza zastrzyk w kregoslup i w mgnieniu oczka usłyszysz krzyk Amirka lezka nie jedna ze szczescia Ci sie okreci..... fakt faktem ze trzeba bedzie potem lezec plackiem ze 12 godzin na płasko bez podusi na pleckach i bez picia tylko usta bedzie mozna woda zwilzac a pragninie jest cholerne wtedy.... a potem jka puszcza znieczulenie to cholernie rwie a kaszlec sie chce.....wiec wszystko szarpie a potem karza po 12 godzinach ci sie przejsc i idziesz podkulona jakbys garba miala... i potem troszke trzeba by dojsc do siebie wszystko musisz robic w zwolnionym tempie ale Adus to sie przezyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ZYCIE DALEJ BEDZIE SIE TOCZYC BLIZNA SIE ZAGOI SZWY CI SCIAGNA!!!!! I BEDZIE Z DNIA NA DZIEN CORAZ TO LZEJ!!!!!Amirek wynagrodzi Ci to wszystko!!!!!

A co ja mam powiedziec? tak chcialam porod naturalny ale jak sie naczytałam jak to jest na styczniowkach lutowkach marcowkach o Boshe... ja chyba nie dam naturalnie rodzic te bole jeju ja sie chyba bardziej tego boje bo cesarki sie nie ma co bac bo wiesz co cie czeka a naturalny jak dlugo bedzie trwal???? o tyle lepszy ze bez blizny i szybciej sie dochodzi do siebie.... a jak dziecko przechodzi przez kanala rodny ...tak sie przepycha to go tez boli .......wiec Adus glowa do gory nie wazne jak bedziemy rodzic!!!! obysmy zdrowe dzieciaczki urodzily i zeby nam sie dobrze chowaly i zebysmy do siebie szybko doszly!!!!:-D

Lady lekarka mi powiedziała,ze pierowródki nie rodzą pośladkowo więc ona nie bedzie ryzykować zdrowia dziecka więc jak trza to trza ale o booooooooooożżżżżżżżżeeeeeeeeeee i tak sie boje no co poradzę ja panikara więc jej powiedziałam,ze najpierw to mi głupiego jasia muszą dać bom gotowa uciec ze stołu......:-D:-D:-D:-D:-D ale spoko syn ma jeszcze 4 tygodnie więc liczę na obkręcenie sie jego zobaczymy ale za 5 tygodni to ja se pomnozyłam i jak doszłam do tego,że to 35 dni to powera dostałam,że zaczęłam prac szykować jak chora psychicznie :-D:-D:-D:-D:-D ja sie boje tylko znieczulenia a zawsze musi mi sie cos przydażyć.....i boje sie ze po CC to ja se poradzę sama w domu z synkiem.....a poza tym co naturalne to naturalne ale jak trza wiesz co ty idź za mnie na Cc a ja za Ciebie na naturalny bo tego się nie boje nic a nic

kurcze przeszłam się do toalety i siadłam i znowu sapie jakbym przebiegła 3 km jutro rano jade do skarbówki błaźnić się przed nimi żeby mi raz dwa zaświadczenie wystawiły na firmę może widzac mnie z tym brzucholkiem coś ich ruszy..........dziś musiałam stać w kolejce pół godziny i nie chcieli mnie przepuścić w urzędzie bałam sie tam linczu stare dziady i babki mnie wkurzyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zero współczucia a ja postoje pół godziny i nogi jak banie............:baffled: i nie mam siły aha i tak się ostatnio cieszyłam,że mam mało na plusie kg a tu wczoraj u ginki 8 na plusie byłam w szoku 3 kg w miesiąc nie cały a tu do końca jeszcze trochę jak tak mi się nagle przybrało a ja dalej się mieszczxe w swe ciuchy tylko brzuch mi rośnie aprzecież sam brzuch nie waży tyle to gdzie te kilo

reklama
Hej luky mamo i dobranoc :)))))

Adus wlasnie znowu podczytuje te marcowki jak opowiadaja o porodach swoich..... jeszcze nie dawno tak bardzom pragnelam porodu naturalnego a teraz z dnia na dzien im to blizej zonowu chce cc...:/ boje sie naturalnego boje sie ze nie wytrzymam tych boli parcia tego rozcinania krocza zszywania.... jeju jak ja sie tego boje to ci mowie.....a tam zastrzyk znieczulenie przy cc nic tak nie czuc jak normalne nie mal ze zastrzyki no wiadomo ze bezbolesne t nie jest ale wtedy ci wszystko jedno bo skorcze colrtnie bola ze nie wiesz kiedych oddychac a trzeba ciagle... szok brrr az mi teraz dreszcze przechodza jak o tym mysle......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry