reklama

Kwietnióweczki 2008

z tego co wiem to powinno sie troszke zanizac wage dziecka ....nie patrzec za na usg pokazalo ze tyle i tyle tylko zawsze cos sobie samemu ujac.... ja jestem ciekawa ile moja mala wazy...ostatnio jak mi mowil lekarz to w 26 tygodniu miala 873 gramy...:-D no minelo juz od tego czasu nam 6 tygodni :) jeju jak sie nie moge doczekac :)

Do Niebo pisałam ale nie odpisala mi juz tyle czasu mam nadzieje ze wszystko dobrze u nich!

reklama
kurcze ciezki mi powiedziec lady bo mozesz poczekac w sumie ale np ja to bardzo niecierpliwa i musze miec wozek wczesniej ale tylko pytanie jaki bo nie zdecydowana jestem jeden dostałą baby activ live plus ale mi sie nie podoba i go nie chce i chce se kupić....ale mysle,że możesz poczekać jak wytrzymasz oczywiście ale bedzie pewnie trudno wytrzymać:-):-):-)

Ja sie na tych firmach nawet nie znam nie wiem jak Twój wozio wyglada wklej fote znjadz gdzies wozio i mi pokaz bo aj wpisalam na allegro i mi nie wyskoczylo nic o tej nazwie :/

lady może po prostu nie ma czasu odpisać wiesz bliźniaki i w ogóle mam nadzieję,że wsio ok....na pewno.....choć sama się martwię o nią i chłopaków

Adzia a masz cos takiego ze chce Ci sie momentami siusiu bo czujesz ucisk na [echerz a po chwili ci przechodzi albo inaczej chce Ci sie siusiu a jak idziesz to ciezko ci kropelke czasem wydoic???? ja tak mam od wdoch dni dziwnie jakos mi i odrazu wtedy czuje taki ciezar tam jakby ktos mi do brzucha przywiazal worek kamieni....czy to dziecko mi tak naciska na pecherz?czy moze przeziebilam pecherz kurde sama nie wiem juz po tej ostatniej mojej akcji ze skurczami:u:confused:

lady próbuje znaleźć i sama nie mogę a powiem ci on jest uzywany od znajomych ale to że używany nie problem tylko mi się nie podoba zaraz poszukam zdjecia może uda mi się znaleźć

No ja tez o niej mysle i jej chlopcach takie malusie sie urodzily.....ale ostatnim razem jak pisala to juz bylo lepiej.... no nic moze masz racje nie odpisuje z braku czasu......Ale zobacz jak dziewczynom zbliza sie wielkimi krokami godzina zero Sili Masiowi Maji Izie szok :)

LADY też mam taki uciska na pecherz niestety od samego początku muszę iść czuję że 5 litrów normalnie a tu moze 5 kropelek i ja mam jeszcze jeden problem idę sikać niby do końca wszystko gra wstane ide i nagle troche popuszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż mnie to denerwuję bo to takie niekontrolowane ale kapinke tylko ale mnie to denerwuję i mam to od 2 miesięcy aż mam naerwy a ostatnio cześciej mi się zdarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
LADY zbliza się godzina zero:szok::szok::szok: oj zbliża jak se pomysle że moge miec CC za 5 tygodni to przecież tylko 35 dni więc zleci aż mnie panika oblatuje i ciepłe poty no szooooooooook a tak w ogóle ciekawa jestem która następan choc zyczę oby jak najdłużej chodziły nasze dziewczynki bo to dla dzieciaczków lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry