reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada z tym siusianiem mam to samo nie idzie kaszlnac kichnac koniec zawsze cos poleci chocbym nie wiem jak chciala zatrzymac to..... no nic chodze z wkladkami caly niemal ze czas je zmieniam... ale powiem ci szczerze ze maam ich dosc mi sie lekko cos odparza od nich.... podrazniaj mi skore zmienilam na inne i te to samo poprostu j za dlugo tego nosisc nie moge:no:i to mnie zmusza do czestszych prysnicow i zmiany bielizny..... najbardziej denewruja mnie te infekcje o ktorych wczesniej tyle nadmienilam jedna za druga Madziujka cos pisala ze nie dobrze jest miec infekcje jak sie rodzi naturalnie bo moze na malego przejsc jeju a ja ciagle je mam ciagle mnie lekarka leczy ....ale ciagle w moczu sa bardzo liczne bakterie...:-(

reklama
LADY ja miałam w planie ten wózek ale teraz sama nie wiem podoba mi sie ale nie mogę się zdecydować a byłam pewna wcześniej a teraz a ten co dostałam nie moge znaleźć chyba nazwę przekreciałam

LADY bo mi lekarka powiedziała,że teraz będę zaczynac 34 tydzień a CC robi sie wcześniej tak w 38 bądź 39 tygodniu więc jakoś tak wychodzi a konkretny termin ma mi podać za 4 tygodnie do szpitala no ale ja liczę że się obróci....ale dowiem się za 4 tygodnie

Własnie taie dzis widzialam tylko inne kolory ten modwl na bank tylko jak pamietam to one byly drogie jak dla mnie i o ile sie nie myle sa wezsze niz inne no nie? czy cos mi sie pochrzanilo ? nie sa takie szerokie np bynajmniej nie taki jak moj?:-)

boziu pomyliłam się co ja gadam mam iść za 5 tygodni i mi poda konkretny termin czyli bym miała za 6 tygodni ale zamot ze mnie weźcie no porażka ja ostatnio wszystko myle zapominam gubie nie pamietam

roztrzepana jestes bujasz kochanie w oblokach :) no kurde normalka chyba hahha zyjemy juz naszymi pociechami :)ja to co noc snuje marzenia z moja mala i moim synkiem jak to bedzie i wogole jeju tak sie rozmaazam jak nie wiem i tak zasypiam sobie slodko.....:-D

lady nie pamiętam dokładnego wymiaru ale na żywo mi taki sie normalny wydawał choć może węższy a kosztuje 800 zł więc myślę,że nie drogo... ale nie wiem co do wózka choć pewnie w ostateczności stanie na tym ale ja na nic nie mogę sie zdecydować ostatnio

mi hormony zrobiły dziury w mózgu wszystko mylę zapominam ale też tak se marzę ale że to moja pierwsza dzidzia mam pełną głowę obaw że ostatnio siadłam patrzę na rzeczy i sie rozpłakałam że nie wiem o co chodzi i se nie dam rady sama....:-):-):-):-):-) że trzeba kupić jeszcze pare rzeczy a ja nie wiem co i sie platam ale w sumie wsio mam chyba prócz rzczy dla mnie ale torba stoi i mam koszule jedną aż hehehehe

reklama
Ja cholerka tez mam brak zdania swojego jesli chodzi o szmatki dla mnier to potrafie wejsc do sklepu przejzec i kupic raz dwa a o wzoki i takie rzeczy o lojciu...

Ale mnie mala skubana kopie pod zebrami dzis probowalam sobie kolczyk do pepka wsadzic na chwile ale mi cholera jasna dziurka zarosla noooooo i sie boje sama przebic te skorke noooo...wiec chyba poczkam az urodze ....ok Adus ja juz pomkne lulu tazke spokojnej nocki poloz sie pomysl o Amirku o Waszym zuciu w trojeczke w nowym mieszkanku bezstresowo... i moze sen sam Ci przyjdzie :))))) milej nocki

<>DOBRANOC<>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry