reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama

byłam po herbate zachaczyłąm o lodókwę a tam nic nie ma tzn jest ale nie to co ja bym zjadła....mam ochotę na lody...........nie mogę no tak mi się chce lodów że mnie skręca aż nie mogę......kurczę,że nie ma mojego to bym go wysłała ale mam chcicę na lody

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej luky mamo i dobranoc :)))))

Adus wlasnie znowu podczytuje te marcowki jak opowiadaja o porodach swoich..... jeszcze nie dawno tak bardzom pragnelam porodu naturalnego a teraz z dnia na dzien im to blizej zonowu chce cc...:/ boje sie naturalnego boje sie ze nie wytrzymam tych boli parcia tego rozcinania krocza zszywania.... jeju jak ja sie tego boje to ci mowie.....a tam zastrzyk znieczulenie przy cc nic tak nie czuc jak normalne nie mal ze zastrzyki no wiadomo ze bezbolesne t nie jest ale wtedy ci wszystko jedno bo skorcze colrtnie bola ze nie wiesz kiedych oddychac a trzeba ciagle... szok brrr az mi teraz dreszcze przechodza jak o tym mysle......
haha no to teraz czas na znecanie sie nad Lady.. kochana moze cos ciekawego Ci zapodac ciooo.. moze opowiem ci jak nacinaja krocze nozyczkami cio hahaahahahahahahah.. zartowalam Lady dasz rade nic sie ie martw .. nie czytaj bo bedziesz miala jeszcze gorsza schize i stacha

kurcze przeszłam się do toalety i siadłam i znowu sapie jakbym przebiegła 3 km jutro rano jade do skarbówki błaźnić się przed nimi żeby mi raz dwa zaświadczenie wystawiły na firmę może widzac mnie z tym brzucholkiem coś ich ruszy..........dziś musiałam stać w kolejce pół godziny i nie chcieli mnie przepuścić w urzędzie bałam sie tam linczu stare dziady i babki mnie wkurzyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zero współczucia a ja postoje pół godziny i nogi jak banie............:baffled: i nie mam siły aha i tak się ostatnio cieszyłam,że mam mało na plusie kg a tu wczoraj u ginki 8 na plusie byłam w szoku 3 kg w miesiąc nie cały a tu do końca jeszcze trochę jak tak mi się nagle przybrało a ja dalej się mieszczxe w swe ciuchy tylko brzuch mi rośnie aprzecież sam brzuch nie waży tyle to gdzie te kilo
czesc Adunia .. co tam , jak maly Amirek ? znowu jestes u toksik starych hahah ty to sie masz.. kiss ide do wyra bo sie zle czuje

ale ja w 3 tygodnie przybrałam 3 kilo jestem przerażona żeby aż tyle ale lakraka do mnie wczoraj że mam duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżży brzuch ale wczoraj fajnie serducho biło mego synka jak super słychać szooooooooooooook że tak bije szybciutko słodkie to..........

Kasia Ty juz mnie tu nie strasz bardziej hahahahahahahahahaha Pewnie narobilas sie sporo przed impra i stad te samopoczucie a na dodatek Ciagnocy sie Twój katar!! idz przytul mezusia niech Cie wygrzeje jutro jego dzien i trzeba bedzie kolo niego skakac hahahahahah ale bedzie w skowronkach hihihihi:-D

KASIU widzisz:-D:-D:-D:-D heheh siła wyższa ale jak sie uda kupno mieszkania to sie przemelduję i nie będe musiała w końcu przyjezdżać dokumentów załatwiać jakby nie można było na upoważnienie ci ludzie po urzedach to msciwcy a le to tylko maks 7 dni więc wytrzymam.....Kasiulko to odpoczywaj jak się źle czujesz ja to mam energie a cały dzień zdychałam....:-):-):-)

A ile wazy wiesz moze Ada>?

Ja mam wziyte u lekarki mojej w srode ale nie jutro tylko nastepna 5 marca i teraz gdzie ide to ona ma fajnieszy gabinet i lepszy sprzet tazke mi powie wszystko... i wage zapoda w koncu bo na tym jej starym gruchocie w starym gabinecie ledwo co widziala hahahahahah :) i mam nadzieje ze mi potwierdzi ze dziewczynke bede miala.... pomimo faktu ze sie dalej obawiam ze jednak los moze sprawic mi psikusa ze sandra moze sie okazac chlopcem to i tak kupuje sukienki i rozowe ciuszki wiec moze cos w tym jest hahahahah ateraz kupilam niedawno nawet rozowy spiworek do wzoka hahahahaha:-D

LADY na to sie wkurzyłam bo mi szanowna gina powiedziała,że mi nie powie,bo często sie mylą te usg i mi powie za 4 tygodnie ile waży mam na to takiego nerwa to moja sprawa i ja musze to wiedzić łaski nie robi nie?????? tym mnie wpieniła...............no mam nerwa i zapomniałam wziąść zaświadczenia do zusu o terminie porodu itp a mialam dac księgowej kurcze właśnie się opamiętałam teraz

reklama
NO Adus przypomnij sobie co jeszcze musisz pozalatwiac by nie kursowac sto razy z wawy taki kawal....

Dzisiaj bylam z mezem whurtowni wozkow to nic sobie nie upatrzylam albo za duze kola albo jaks tak dretwo mi sie prowadzilo albo cos a tak wogole tyle tego tam bylo ze sie nie moglam zdecydowac juz wole te w allegro co wybralam tylko ich nidzie nie ma bym mogla w relau obejrzec....maz mowi mi zebysmy kuoili dopiero jak urodze bo jak bedzie dziewczynka to zamowi mi ten rozowy jak bede w szputalu ze zanim wroce bedzie wozio czekal na nas..a jak czlopczyk to wezmie ten jasny blekitny.... wiec sama nie wiem z jednej strony chciaalbym miec go juz w domku bo tak bardzo sie nie moge doczekac a z drugiej strony moze warto zaczekac????:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry