A
ada04
Gość
Lucky witaj wieczorkiem i mam nadzieję,że się czujesz lepiej pogłaskaj Mała Mi od ciotki.....:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha no to teraz czas na znecanie sie nad Lady.. kochana moze cos ciekawego Ci zapodac ciooo.. moze opowiem ci jak nacinaja krocze nozyczkami cio hahaahahahahahahah.. zartowalam Lady dasz rade nic sie ie martw .. nie czytaj bo bedziesz miala jeszcze gorsza schize i stachaHej luky mamo i dobranoc))))
Adus wlasnie znowu podczytuje te marcowki jak opowiadaja o porodach swoich..... jeszcze nie dawno tak bardzom pragnelam porodu naturalnego a teraz z dnia na dzien im to blizej zonowu chce cc...:/ boje sie naturalnego boje sie ze nie wytrzymam tych boli parcia tego rozcinania krocza zszywania.... jeju jak ja sie tego boje to ci mowie.....a tam zastrzyk znieczulenie przy cc nic tak nie czuc jak normalne nie mal ze zastrzyki no wiadomo ze bezbolesne t nie jest ale wtedy ci wszystko jedno bo skorcze colrtnie bola ze nie wiesz kiedych oddychac a trzeba ciagle... szok brrr az mi teraz dreszcze przechodza jak o tym mysle......
czesc Adunia .. co tam , jak maly Amirek ? znowu jestes u toksik starych hahah ty to sie masz.. kiss ide do wyra bo sie zle czujekurcze przeszłam się do toalety i siadłam i znowu sapie jakbym przebiegła 3 km jutro rano jade do skarbówki błaźnić się przed nimi żeby mi raz dwa zaświadczenie wystawiły na firmę może widzac mnie z tym brzucholkiem coś ich ruszy..........dziś musiałam stać w kolejce pół godziny i nie chcieli mnie przepuścić w urzędzie bałam sie tam linczu stare dziady i babki mnie wkurzyłyzero współczucia a ja postoje pół godziny i nogi jak banie............
i nie mam siły aha i tak się ostatnio cieszyłam,że mam mało na plusie kg a tu wczoraj u ginki 8 na plusie byłam w szoku 3 kg w miesiąc nie cały a tu do końca jeszcze trochę jak tak mi się nagle przybrało a ja dalej się mieszczxe w swe ciuchy tylko brzuch mi rośnie aprzecież sam brzuch nie waży tyle to gdzie te kilo

heheh siła wyższa ale jak sie uda kupno mieszkania to sie przemelduję i nie będe musiała w końcu przyjezdżać dokumentów załatwiać jakby nie można było na upoważnienie ci ludzie po urzedach to msciwcy a le to tylko maks 7 dni więc wytrzymam.....Kasiulko to odpoczywaj jak się źle czujesz ja to mam energie a cały dzień zdychałam....:-):-):-)