asiakow
Fanka BB :)
Dzień dobry!!
u nas tez ładnie za oknem, ale chyba bardzo zimo bo szron na samochodach,
Ja już po sniadanku i zaraz sie wezmę do parsowania porcji ciuszków małej i pieluszek.
Wczoraj byłam w przychodni z synkiem, w czasie wizyty dla zdrowych dzici (byłam w sprawie szczepienia) i były mamyśki ze swoimi maluszkami. Byłam w duzym szoku jak jedna dziweczyna powiedziła ze rodziła 1,5 tyg temu (maleństwo strasznie sładkie) a dziweczyna w obcisłych spodniach i obcisłym sweterku

i jescze mówi że 15 kg w ciązy przytyła ale tak szybko schudła.......jejku ja to miałam taką fałde że szko, ale widać niektóre kobietki mają chody
)))
Con do wanny to się boje to mi od ciepłej wody skórcze nabierają na sile i jak wychodze (a jestem jak hipopotam) boje się że sie wywale
niech żyje zgrabność!!!!
u nas tez ładnie za oknem, ale chyba bardzo zimo bo szron na samochodach,
Ja już po sniadanku i zaraz sie wezmę do parsowania porcji ciuszków małej i pieluszek.
Wczoraj byłam w przychodni z synkiem, w czasie wizyty dla zdrowych dzici (byłam w sprawie szczepienia) i były mamyśki ze swoimi maluszkami. Byłam w duzym szoku jak jedna dziweczyna powiedziła ze rodziła 1,5 tyg temu (maleństwo strasznie sładkie) a dziweczyna w obcisłych spodniach i obcisłym sweterku

i jescze mówi że 15 kg w ciązy przytyła ale tak szybko schudła.......jejku ja to miałam taką fałde że szko, ale widać niektóre kobietki mają chodyCon do wanny to się boje to mi od ciepłej wody skórcze nabierają na sile i jak wychodze (a jestem jak hipopotam) boje się że sie wywale
niech żyje zgrabność!!!!