reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Gadasz model pierwsza klasa nowka nie smigana...co najminie ja mercedes C klasa :-):-):-)tez na byle czym nie jedzie :-D:-D:-D:-D
jak to nie śmigana:confused::confused::confused::confused: a Amirek skąd sie wzioł:confused::confused::-D:-D:-D

MAJU no wymieniłam bym się ale na zamianę nikt nie chce a nie stać mnie póki co na nowszy.....:-):-):-):-):-):-)
nie no Ada fajna babka z Ciebie i nie musisz sie wymieniać;-):-):tak::-D:-D

Lady forum regionalne z wrocławia to masz nawet na babyboom. Tylko nas nie opuszczaj!!!!!!!!!!!!!!!
Wrocław - Forum BabyBoom

teraz to za poznio nie chce nawet mi sie :)Jestescie samowystarczalne hahaha:-D

Kasia no ty to nie do podjebania jesteś:-D:-D:-D tylko potraktuj to jako komplement:tak::-D:-D
Ada wątróbka ma duzo zelaza ale wit A tez wiec mozesz ja jesc ,ale wiadomo nie bez przesady nie codziennie:tak:;-):-)

Iwonko miłej nocki:tak: no i moze jeszcze upojnej hi hi;-):-D:-D

a niemasz glukometru zeby sobie mierzyc w domku poziom cukru?
bo u ciebie moze byc tak jak u mnie i zadna dieta nie bedzie konieczna:tak:
przepraszam nie chcialam ci smaka narobic:-p:zawstydzona/y:;-)

Własnie nie mam nawet nie wiem dokladnie jak to działa:baffled:

Ala masz takie paseczki do tego glukometru, na które dajesz krople krwi(trza sie ukluc w palec) i po 10s masz wynik czyli ile wynosi poziom cukru w twojej krwi:tak:
nowidzisz jakbys mieszkala niedaleko mnie to bym ci pożyczyła:tak:;-)

LADY ale ja słyszałam,że jak idziesz do poradni cukrzycowej dla kobitej w ciąży to tam ponoć wypozyczają czy jakoś tak czy się mylę nie masz tam skierowania....glukometrem łatwo zmierzyć mój tato ma są paseczki kujniesz sie dasz tam krewke i za chwile wynik

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry