Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Lady forum regionalne z wrocławia to masz nawet na babyboom. Tylko nas nie opuszczaj!!!!!!!!!!!!!!!
Wrocław - Forum BabyBoom
Wrocław - Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko potraktuj to jako komplement

Ada wątróbka ma duzo zelaza ale wit A tez wiec mozesz ja jesc ,ale wiadomo nie bez przesady nie codziennieLADY a ja słyszałam,że wątróbka ma dużo witaminy A która też nie jest zalecana w ciązy w dużych ilościach ale tylko słyszałam a jaka prawda.....
;-):-)Iwonko miłej nockiI ja mykam laseczki, coś obejrze, plecki od siedzenia bolą to się położęI Aduś też ci radzę się położyć, wypocząć, odrzucić wszystkie męczące myśli i tylko skupić się na Amirku
Miłej nocki kochane!
no i moze jeszcze upojnej hi hi;-)

a niemasz glukometru zeby sobie mierzyc w domku poziom cukru?Maja nalesniki jeju poszlam zzaraz sprawdzic czy mam produkty i wszystko mam sie ucieszylam a teraz ??? przypomnialam sobie ze mi nie wolno ....bojciu..... nie daje rady trzesie mnie za slodkim i ciagle glodna jestem noooo

;-)NO TO JAK UNIKASZ TO CO SIE DZIWISZ ZE MASZ ANEMIE .. ZELAZA TEZ BRAC NIE MOZESZ KURCZE ADAUNIA JA NIE WIEM CO CI PORADZIC .. JA CHYBA BYM SIE TYM ZELAZEM FASZEROWALA CO JAKIS CZAS np.Co 3 dzien;-)ale napisalam wilkimi nie poprawiam bo mi sie niechce przepisywacStrączkowych mam zakaz w ciąży ze wzgledu na jelita choc powiem szczerze,że uwielbiam....a co do mięsa masz rację tylko powiem szczerze ja całą ciąże unikam mięsa jak trza bo mam odrzut bleeeeeee... :-)
co za baba ze mnie weź jakis ferelny model

LADY ty juz nie swiruj z tymi forami.... jeszcze cie tam nie byloAda poos w watrobce jest duzo....(fuj nigdy tego bym nie zjadla hahah))
Iza spokojnej nocki!!!!Kurde Wy to farciary jestescie u mnie nie ma chyba forum wroclawskiego hahahah![]()
Maja nalesniki jeju poszlam zzaraz sprawdzic czy mam produkty i wszystko mam sie ucieszylam a teraz ??? przypomnialam sobie ze mi nie wolno ....bojciu..... nie daje rady trzesie mnie za slodkim i ciagle glodna jestem noooo

[/quote]]Kasia no ty to nie do podjebania jesteśtylko potraktuj to jako komplement
![]()
mialy za swoje ... no nie wszytkie ...bo co po niektore to rzeskie laski.. a nie ktore to takie glupie ze oczy wiedan jak sie je czyta...wiec mi nerw puscil i napisalam co mysle .. moze za dobitnie ale co ja poradze taaaaaaakam juz jest

no własnie i wszystko jasne...co za baba ze mnie weź jakis ferelny model![]()

a my sie tu głowimy jak ci pomoc.... ai wszystkie nasze rady na marne bo co???

bo Ada to felerny model

trza cie wymienić na nowszy hihihi

mialy za swoje ... no nie wszytkie ...bo co po niektore to rzeskie laski.. a nie ktore to takie glupie ze oczy wiedan jak sie je czyta...wiec mi nerw puscil i napisalam co mysle .. moze za dobitnie ale co ja poradze taaaaaaakam juz jest

[/quote]

Gadasz model pierwsza klasa nowka nie smigana...co najminie ja mercedes C klasa :-):-):-)tez na byle czym nie jedzieKASIU ja unikam całe zycie jedynie co dziubie to kurczaka....ale masz rację jutro idę na złom po kilo co najmniej....:-):-):-):-) ale ginka nie pozwoliła mi brać żelaża bo mi po nim ciśnienie skakało i powiedziała,że nie wolno ryzykować weź ja to w ogóle lewa witamin nie magnezu nie boże skąd ja jestem z marsa
co za baba ze mnie weź jakis ferelny model![]()

a co .... beda mi tu pierdaczyc kocopoly do uchamialy za swoje ... no nie wszytkie ...bo co po niektore to rzeskie laski.. a nie ktore to takie glupie ze oczy wiedan jak sie je czyta...wiec mi nerw puscil i napisalam co mysle .. moze za dobitnie ale co ja poradze taaaaaaakam juz jest
![]()

[/quote]