reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ada ty sie nie wyglupiaj .. tylko idz do lekarza.. przeciez musisz jesc tym bardziej ze masz niska hemoglobine dziewczyno wez sie w garsc i nie licz ze ci przejdzie ..no normalnie sie zdenerwowalam na cieeeeee:-(
Aduni badz grzeczna dziewczynka i idz do lekarza nie patrz na nic.. bo to nie smiechy;-)

Guglag rozumiem że na razie możesz czuć się obco, ale mam nadzieję że się tu zadomowisz!:tak: Ja zapisałam się na jeszcze jedno forum z mojego miasta coby wymieniać informacje na temat tutejszych lekarzy, szpitali, sklepów itp. Ale na razie też się tam czuję obco i się nie mogę wciągnąć w tamto forum. Bo tam laseczki się znaja, spotykają się , chodzą razem na spacerki. A ja na razie nie mogę rozrónić kto jest kto i jakiego dzidziusia ma.
No a tutaj czuję się jak w domu. Szkoda że w większości mieszkamy w innych miastach.

Już dzwoniłam kazała mi podejsć w ponidziałek do niej do szpitala i zrobić badania i powiedziała,że mnie obejrzy....

Asiu i może masz rację że to od stresu takie mam też wstępne podejrzenia ale zobaczę mam podejść do niej rano na dyżur to mnie zbada i zrobię se od razu badania.....

Ada w poniedzialek dopiero???????????????????????????????????????
ja bym na twoim miejscu podjechala do szpitala :-(nie czekala do poniedzialku:-(

KASIUNIU jem wciskam na siłe uwierz mi serio....tylko taka słaba jestem a może fakt że przez tą hemoglobine ale juz pisałam lekarka kazała mi podejsć do niej do szpitala.....i zobaczy co i jak.....ale mam podejść w ponidziałek rano.....

Z kolei jak szła ze mną to była zima stulecia - jednym słowem pamiętna sprawa, zaspy po pachy. Ciekawe czy tata szedł przed nią z taką ogromną łopatą i odśnieżał? :)))

Widzę, że my chyba jeden rocznik bo ja też się rodziłam w styczniu zimą stulecia, rodzice byli u dziadków w leśniczówce, 6 km od wioski, karetka dojechała do tej wsi i czekała a mój tato z dziadkiem wsadzili mamę do żuka (to taki samochód był) i szli przodem z łopatami odśnieżając drogę - te 6 km. Ale mama musiała być wydygana.

iza to miłej nocki:tak:
Kasia wiedziałam, że taka bedzie twa odpowiedz:tak::-D:-D:-D
Adunia dobrze ze zadzwoniłas i ze w poniedzialek sie przebadasz:tak:
no dobra to ja w miedzy czasie ide robić naleśniki:-p bo zgłodniałam:-p:tak:
Kachurku rozumien cie bo ja tez sie zapisalam naforum regionalne ale nienadazam tam i niechce mi sie pisac bo sie obco czuje:-p:baffled::sorry2:

KASIU wytrzymam to dwa dni tylko....a sama zobacz ja ostatnio jeździłam warszawa-wrocław zarwane noce i ten kredyt może to przez to......może nie potrzebnie panikuję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry