iwonkablaz
Fanka BB :)
Asia ja to mam za sąsiadkę staruszkę hihi więc sie jej pytać nie będę ;-) Ale przychodnie to musimy wylukać i zapisać sie do rodzinnego i znaleść pedriatrę chyba
Mam nadzieję że będzie ładna pogoda w weekend to by się spacerkiem poszło :-) Może zobacze jakie tu w przychodni są nazwiska i wyszukam opinie w necie, żebym takich złych opini nie przeczytałą za późno o tym moim ginku to bym pewnie do niego nie poszła... no ale z internetem też różnie bywa...
Mam nadzieję że będzie ładna pogoda w weekend to by się spacerkiem poszło :-) Może zobacze jakie tu w przychodni są nazwiska i wyszukam opinie w necie, żebym takich złych opini nie przeczytałą za późno o tym moim ginku to bym pewnie do niego nie poszła... no ale z internetem też różnie bywa...

dziecko mam baaaardzo ruchliwe, chciałąbym wiedzieć jak u dzidzi serduszko pika a tez mi niegdy nie sprawdzal, co prawda mam sluchawki od teściowej ale kurna no nic nie slysze
mąż mi sprawdzi swoim uszkiem i codziennie bede zapisywac ile mu tam dzidzi serduszko napuka