ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Iwonka ty przeciez pisalas ze twoj tesciu to gin.. to dlaczego do niego nie zadzwonisz i sie nie zapytasz.Lady ja tak patrze na moją kartę ciąży i do lutego to bylo ok bo ok 120-130/70-80 ale ostatnie 2 miesiące to luty 145/80 i marzec 140/90, tętno praktycznie zawsze koło 100 a nawet ponadja to bym z chęcią się wybrała na takie KTG jak Maja ale ja nie wiem czy to tak sobie można czy jak lekarz skieruje, na mojego nie ma co liczyć bo on nawet na zwykłe badania nie kieruje
dziecko mam baaaardzo ruchliwe, chciałąbym wiedzieć jak u dzidzi serduszko pika a tez mi niegdy nie sprawdzal, co prawda mam sluchawki od teściowej ale kurna no nic nie slysze
mąż mi sprawdzi swoim uszkiem i codziennie bede zapisywac ile mu tam dzidzi serduszko napuka
![]()
Ja na twoim miejscu wybrala bym sie do szpitala z karta ciazy i powiedzial ze sie nie teges czuje i ze masz za wysokie cisnienie ...zmierza ci cisnienie zrobia KTG tylko musisz sie przygotowac na to ze jak faktycznie bedziesz miec wysoki to poprostu ci zostawia w szpitalu... ale chyba zdrowie dziecka wazniejsze tym bardziej ze masz prowadzacego lekarza do kitu...zastanow sie Iwonka.. ja na twoim miejcu juz bym sie zbierala to cisnienie to nie przelewki..
ja to bym z chęcią się wybrała na takie KTG jak Maja ale ja nie wiem czy to tak sobie można czy jak lekarz skieruje, na mojego nie ma co liczyć bo on nawet na zwykłe badania nie kieruje
dziecko mam baaaardzo ruchliwe, chciałąbym wiedzieć jak u dzidzi serduszko pika a tez mi niegdy nie sprawdzal, co prawda mam sluchawki od teściowej ale kurna no nic nie slysze
mąż mi sprawdzi swoim uszkiem i codziennie bede zapisywac ile mu tam dzidzi serduszko napuka
ja wiem że serducho bije bo czasem mężuś się wsłucha no i rozrabia ta moja mała ciągle