Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale jaka już bedzie radość jak je zobaczymy :-):-):-)
ze poród to taki ból nie do wytrzymania
ale ona tak mówi żebym ja sie na mocny ból nastawiła a jak bedzie lżej to sie miło rozczaruje
jej rada to zamiast zaciskać zęby to palca, podobno jak go gryzła to czuła jego ból a nie porodowy no i zamykać oczka jak się prze 
Iwonka nic nie ściemniaj!bo jak bedziesz sciemniac to jak nawet na ktg nic ci zlego nie wykarze to beda chcieli pozostawic Cie w szpitalu pod obserwacją...lepiej powiedz ze Twoja lekarka Cie skierowala tu do szpitala... bo czujesz czeste skurcze i chcialbys by Cie pod te ktg podlączyli.... no ale zrobisz jak uwazasz.....
Ja przed chwila skonczylam robic fasolke po brytonsku osobiscie tego gowna nie jadam hahahaha no ale mezowi i dziecku cos do jedzenia zrobic musialam hahahahahaha![]()
I powiem Wam ze mecza mnie czasem te skurczyki teraz tez takie delikatne zanikajace.... i naprawde nie lubie czegos takiego bo ciagle mam wrazenie ze zaraz okres dostane i zagladam co noz na bielizne ale tam nic sie nie dzieje.... ja nie wiem ...w pierwszej ciazy nie mialam zadnych skurczy przedpowiadajacych nooo jak juz dostalam jakies do kilkanascie godzin przed porodem co byly od poczatku juz regularne a teraz o ludzie wioecznie falszywe alarmy.....ciekawe od czego to zalezy..... kurde nos dalej mam ciagle zatkany masakra
Sila a moze z Iza pochodzcie po tych schodach gora dol gora dol i tak solidnie moze cos sie wam rozkreci bo przeciez bez powodu nie pisza ciagle o tym przyspieszeniu porodu no nie?????
ledwo dysze
zaraz brzuch mi pęknie i serce wyleci
mam nadzieje ze to końcówka ciąży i że nie będzie sie tak ciągnęło przez 2 tygodnie 
:-)
;-)