Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), ale nie rejestrowałam się bo znam siebie i wiem jak łatwo uzależnić się od neta, a nie chciałam jeszcze w czasie pracy spędzać tu całych popołudni..;-) Ale wyszło na to, że teraz tuż przed terminem i tak spędzam (czytając Was sobie kilka razy dziennie
) więc co mi tam, zarejstrowałam się. W końcu potem, jak maluch będzie już na świecie, rady i wsparcie innych mam mogą okazać się bardzo potrzebne! Maluch - bo czekamy z mężem na pierwszego synka, Mikołaja:-) Termin wg OM, który z resztą pokrywa się z moimi wyliczeniami mam na 18go, więc za 10 dni i totaaalnie nie mogę się już doczekać więc łączę się w "bólach" z Wami.
Więc chyba Mikołajek się nie spieszy...
, a nawet jak sie cos pisnie gdzies to tu sie prosi dziolchy zeby tam zajrzec
, bo nie kazda biega- nie Ada;-), ewentualnie relacje z porodow bo to moze byc ciekawe
, ale to moje zdanie
, co za dzien
Cześć dziewczyny. Pozwolicie, że dołącze się do kwietniówek? :-) Jestem Lucy i jestem z Gdańska. Szczerze mówiąc obserwuje Wasz wątek od wieeeelu miesięcy (więc mogę powiedzieć, że znam Was dość dobrze), ale nie rejestrowałam się bo znam siebie i wiem jak łatwo uzależnić się od neta, a nie chciałam jeszcze w czasie pracy spędzać tu całych popołudni..;-) Ale wyszło na to, że teraz tuż przed terminem i tak spędzam (czytając Was sobie kilka razy dziennie
) więc co mi tam, zarejstrowałam się. W końcu potem, jak maluch będzie już na świecie, rady i wsparcie innych mam mogą okazać się bardzo potrzebne! Maluch - bo czekamy z mężem na pierwszego synka, Mikołaja:-) Termin wg OM, który z resztą pokrywa się z moimi wyliczeniami mam na 18go, więc za 10 dni i totaaalnie nie mogę się już doczekać więc łączę się w "bólach" z Wami.
Z objawami na razie coś słabo - parę razy dziennie twardnienie brzuszka, czasami bolesne, czasami nieWięc chyba Mikołajek się nie spieszy...
No to pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia życzę.
Witam ja tak teraz w przelocie nawet niekojarze już co u której się wydażyło
w każdym bądź razie gratuluję wszytskim nowym mamom małych obywateli
my jak narazie już się zaklimatyzowałyśmy w domku jest spokojnie wszyscy twierdzą ze jakby dziecka w domu nie było , śpi je nie hałasuje ale czasami zadługo śpi bo mi cycki przepuszczają i nienadążam wymieniać w kładek laktacyjnych jak ktoś chce obejrzeć naszą małą istotke to podaję stronkę
Bobasy - Milenanna - Zdjęcia i Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne
pozdrawiam wszystkich buziaki
Witam dziewczynki, chciałam pochwalić się że w piątek o 8 rano zostałam mamą mojej córeczki, dzisiaj wróciliśmy ze szpitala do domu!!!
Na razie muszę zainstalować się w domu z nowymi obowiązkami a potem usiądę i poczytam co u Was wszystkich słychać!
Rodziłam naturalnie w sumie poród trwał niecałe 3 godzinki, ale strasznie się cieszę, że mam to już za sobą! Malutka jest zdrowa tylko przy porodzie złamała obojczyk. No i cieszę się straszliwie, że wróciliśmy do domu!!!
Buziaki dla wszystkich mamuś!!