reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2007 łączcie się

Wszystkim nowym Kwietniówką 2007 życze spokojnej donoszonej do wKwietnia ciązy.

rybka na Bydgoszczy trzymam wielkie Kciukaski za fasolinke tu będe tez trzymać jeszcz większe.Pozdrawiam .

reklama
dzieki dziweczyny

elus dziekuje za okrągłą nadzieje :D

rybcia 21 tobie i dziewczynka a bydgoszczy tez dzieękuje

anusia oby oby trzymam sie dzielnie :laugh:

papa

Dziekuje bardzo za zaproszenie do Waszego grona  :) i wogole bardzo dziekuje ze trzymalyscie kciuki, jestem taka szczesliwa dzisiaj, caly czas patrze na ten test i nie moge uwierzyc  :) pozdrawiam was cieplutko

Acha chcialabym sobie wstawic taki suwaczek ale mam male pytanko, to moja pierwsza ciaza i wiele rzeczy jeszcze niewiem, chociaz czytalam duzo ale do rzeczy: jak okres mialam 11lipca to jest teraz moj 4 tydziem ciazy prawda, bo musze zaznaczyc na suwaczku - kurcze ja ciagle jestem w szoku!!!!

sami gratulacje

bardzo bardzo sie ciesze i moja dzidka też!!!

aletko ja tez bym chciała aki suwaczek z dzidzia le nie moge go wkleic do danych publicznych???

u nas dzis w miare w miare
nadal dzielnie leżymy i czekamy do 21 na nastepną wizyte i usg
oby pęcherzyk sie zaokrąglił
i badanka wyszły ok 16 ide je porobić

a my dziś 6 tydzień zaczynamy hura

reklama
Do góry