AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
witam ;-)
Wiara - temat rzeka a księża to już w ogóle...
Moja rodzina od zawsze jest wierząca i praktykująca, tak też zostałam wychowana i tak staram się wychować moje dzieci
mamy szczęście do księży w mojej parafi. Proboszcz złoty człowiek nie politykuje, w różych sporach pomiędzy naszymi dzielnicami (parafia to 2 dzielnice rybnika) zawsze jest bezstronny, pomaga każdemu kto tego potrzebuje. Wikarzy to samo. Za mojej pamięci ;-) był tylko raz wikary który wyglądał jakby robił wszystko z musu i wiecznie niezadowolony był. W rodzinie mam dwie rozwódki, znajomą bez ślubu kościelnego która teraz się rozwodzi i jest szczerze dopingowana przez proboszcza bo jak to stwierdził nie godzi się żeby mężczyzna podnosił ręke na kobietę.
Ale już w parfi obok jest taki proboszcz że to już legenda wredności i upierdliwości, mocher niemożliwy
tam do kościoła bym chyba nie chodziła 
a my rezerwujemy wczasy ... mąż zarządził jednak tutaj: Pensjonat Srebrne Tarasy Sarbinowo apartamenty i pokoje nad morzem w Sarbinowie, luksusowe apartamenty Sarbinowo mimo że dość daleko od centrum ale po co mi centrum jak atrakcje dla J. i M. mam na miejscu, łóżeczko turystyczne też i komfort...
spadam do dzieci
Wiara - temat rzeka a księża to już w ogóle...
Moja rodzina od zawsze jest wierząca i praktykująca, tak też zostałam wychowana i tak staram się wychować moje dzieci
mamy szczęście do księży w mojej parafi. Proboszcz złoty człowiek nie politykuje, w różych sporach pomiędzy naszymi dzielnicami (parafia to 2 dzielnice rybnika) zawsze jest bezstronny, pomaga każdemu kto tego potrzebuje. Wikarzy to samo. Za mojej pamięci ;-) był tylko raz wikary który wyglądał jakby robił wszystko z musu i wiecznie niezadowolony był. W rodzinie mam dwie rozwódki, znajomą bez ślubu kościelnego która teraz się rozwodzi i jest szczerze dopingowana przez proboszcza bo jak to stwierdził nie godzi się żeby mężczyzna podnosił ręke na kobietę. Ale już w parfi obok jest taki proboszcz że to już legenda wredności i upierdliwości, mocher niemożliwy
tam do kościoła bym chyba nie chodziła 
a my rezerwujemy wczasy ... mąż zarządził jednak tutaj: Pensjonat Srebrne Tarasy Sarbinowo apartamenty i pokoje nad morzem w Sarbinowie, luksusowe apartamenty Sarbinowo mimo że dość daleko od centrum ale po co mi centrum jak atrakcje dla J. i M. mam na miejscu, łóżeczko turystyczne też i komfort...
spadam do dzieci