reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam!

Moje dziecie po wczorajszym marudnym dniu przespała noc spokojnie bez większych atrakcji i dzisiaj też grzeczna. Śpi jak aniołek mimo, że mężul szaleje z wiertarką udarową i huk niesamowity jest aż mnie juz głowa boli a królewna śpi... no i dobrze.

To tak jak u mnie, po wczorajszym dniu, Ala też ładnie dziś śpi cały dzień. Nawet na jedzonko rzadko się budzi, ale nie ma co się dziwić, jak wczoraj tylko godzinkę spała w ciągu dnia.
Też się wyspałam dziś 2 godziny!!! w ciągu dnia i teraz nie chce mi się spać.

Wrzuciłam na zamknięty filmik z Alicją

reklama
Dziewczyny tak czytam o tych waszych tryskajacych cyckach i do tej pory moje tez tryskaly i w nocy tez bylam zawsze mokra,a dzis jestem spanikowana bo cos nie chce leciec.I laktator wkrecilam i nic jak przycisne reka to cos tam leci,ale na laktator moje cycki nie dzialaja.Jezu zebym tylko w nocy miala mleko bo co ja bym dala Amelce jesc?W domu nie mam zadnego mleka.Jutro zkupie mleko w razie czego.Mam nadzieje ze to jest tylko jakis kryzys.
Maonka wczoraj Twoja Alicja byla maruda dzisiaj i mojej sie udzielilo.Jak sie obudzila o 10 tej rano tak moze miala trzy 15 minutowe drzemki i dopiero zasnela.Ona byla dzis wyczerpana a mama jeszcze bardziej.Caly dzien ja na rekach nosilam,bo taka byla niespokojna plakala sama nie wiedziala czego chce.Mam nadzieje ze powodem nie byl brak mleka i glod.Ale chyba nie bo jakby byla glodna to by sie darla w nieboglosy.
Moze to jakis efekt uboczny wczorajszego szczepienia.

zielona znaczysz teren:-D:-D:-D:-D

zgadza sie. Moja dostala zaraz po porodzie, i mamy z glowy.
Sebastian tez dostal wit K w zastrzyku zaraz po urodzeniu. Powiedzieli mi, ze to wystarczy i nie trzeba jej wiecej podawac:-:)wściekła/y: to juz teraz sama nie wiem. Wit D daje co 2gi dzien, bo przeciez chodzimy na spacerki. co prawda slonca tutaj za wiele nie ma, ale jednak troszke jest. W pon ide do go to jeszcze raz dopytam co i jak bo juz glupieje od tego wszystkiego.

Dobra dziewczyny co do tego Co nieco o rozwoju dziecka. Pogadałam z mężem a ten wpadł na rewelacyjny pomysł. Nie trzeba żadnego chomika :-)
Wystarczy kliknąć lub wkleić te linki w pasek adresu i dalej postępować zgodnie z instrukcjami. Jak bedą jakieś problemy to piszcie albo dajcie mężowi :-p
Super, ja na to nie wpadlam:zawstydzona/y:

Sebek spi juz 4godz :szok::-) A tak wogole, to chyba sie zaczyna przyzwyczajac do spanie i kolysce i zasypiania bez pomocy. Juz ktorys raz u bedac na rekach marudzil i wiercil sie niesamowicie, a po odlozeniu do kolyski - 15 min i spi jak niemowle:tak:;-)

zielona no to dalas mi do myslenia.Bo lekarz zadnych faldek nie sprawdzal czy sa rowne i dzis po kapieli polozylam mala na brzuszku wyprostowalam jej nozki i faldki nie sa rowne.
Czy mam sie obawiac ze cos jest nie tak???Co za buc z tego lekarza ze nie sprawdzil tego.

hehe skąd ja to znam:-) czasem mam takie ciśnienie w cyckach że Natalka się krztusi bo nie nadąża łykać. A co do zalewania wszystkiego to jestem mistrzem co wieczór musze zakładać nową piżamę a bywa że zużywam dwie w ciągu nocy, najgorzej jest jak zdarzy mi się zalać jak jesteśmy poza domem:baffled: :-D:-D:-D

Ja tez sie czesto w nocy przebieram, bo koszulka mokra ze wykrecac idzie :-D

a wy spicie bez staników????? Bo ja w staniku z wkladkami i nie zalewam raczej nic oprócz wkładek, ktore sa poźniej mega ciężkie :-)

Ellus, trzymaj sie dzielnie... Mam nadzieje ze wszystko minie wczesniej, a jak nie - o 3 miesiace Juleczki juz wkrotce. Oby wtedy przeszlo!!!

Polcia caly dzien dzis kupy nie zrobila. Praktycznie 98% zmian pampkow to jest zawsze brudnych - mniej lub bardziej, a dzis od kupy o 4tej - NIC, nawet baczkow.
Kolo 16stej zaczela robic sie nieznosna, placz, stekanie, cycek, 10 minut snu , placz, stkanie itd...
Przed chwila dalam jej 1 pompke infacolu. Minelo pol godziny, i jak wystrzelila to myslalam ze mi reke pod jej pupa rozerwie! Brudna od pepka po plecy! Smrodek na pol domu! Ale ulga momentalna, bo zaraz po przewinieciu zasnela.

U Nas identycznie, ani qpy ani nawet bączka, z tym,że Borys do teraz nie zrobił, więc obserwuje i czekam. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe. Zawsze co przewijanie to pielucha brudna a teraz nic:sorry2:

reklama
Do góry