reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej dziewczyny

Mam ciągle mamę więc nie mam czasu na BB. Poza tym w sobotę chrzciny, które urządzamy w domu, więc masę przygotowań.

Wpadłam na chwilę powiedzieć, że żyję :-)

Udanego dnia ojca
Dla niektórych tatusiów po raz pierwszy

Witamy się:-)
My już po pierwszym spacerku i za chwilkę wyruszamy na drugi ale już we czwórkę:tak:
Chłopcy ostatnio zwariowali na punkcie hulajnogi i codziennie trzeba zaliczyć kilka rundek:tak: szkoda tylko że potem nie mają siły wnieść ich na 4 piętro:-p

Muszę się wam pochwalić że wizyty u pani psycholog z Mateuszkiem przynoszą już poprawę w jego zachowaniu:tak::tak::tak:Mój synek nowu zaczyna się usmiechać:-)

Okazało się po pierwszej rozmowie z panią psycholog że on boi się że ja umrę:szok::szok::szok:
Nigdy bysmy na to nie wpadli:no:
Okazało się że usłyszał moją rozmowę przez telefon z siostrą mojego M.
Rozmawiałysmy o moich problemach z guzkiem na piersi i ze czeka mnie zabieg.Byłam przekonana że on śpi a jednak okazało się że nie spał i wszystko słyszał:no:Strasznie sie tym przejął co objawiało sie bólami brzucha:-(

Porozmawialiśmy z nim i wyjasnilismy wszystko i naprawdę widać poprawę:tak:
Staram się też spedzać czas tylko z nim aby miał mnie tylko dla siebie:tak: chociaż bola mnie już palce:-D bo on uwielbia budować rózne pojazdy z klocków no i ja razem z nim:-D

Katik trzymam kciuki za bioderka:tak:

Miłego dnia dziewczyny:-):-):-)

Kurde dzień mnie nie było a już nie mogę nadrobić.Ile nowych tematów tu widze malutka śpi w leżaczku czas coś ogarnąć dom,jakiś dzień dziś leniwy.

gosienkag76 dzieci słyszą więcej ni nam się wydaje,dobrze że poszliście z małym bo tak by się biedaczek męczył ja sama [pamiętam jak byłam mała i usłyszałam też rozmowe rodziców na temat jakiejś choroby tylko że ja bardziej otwarta i odrazu spytałam czy mama chora ale pamiętam do dziś jak się martwiłam.
katik 3mamy kciuki co by malutka mogła już swobodnie machać nóżkami!

gosienkag76 super że te wizyty z Mateuszkiem dają efekty bo nie ma nic gorszego jak smutek na buzi dziecka ale jak widać jesteś mądrą mamą i z tym sobie poradziłaś SUPER :tak::tak::tak::tak:gratuluje

witam i ja.. u nas juz posprzatane, porane itp.....maly podsypia przy cycu, nałogowiec jeden jak zabiore to sie wydziera.
katik-napewno bedzie juz wszstko oki z bioderkiem Polusi.
gosienkag76- jej jak tp przeczytałam jakis smutek mnie ogarnąłl. zyczę Tobie i Mateuszkowi by było wszystko ok. jej chłopiec 5 latek a tak wszystko rozumie i tak sie przejmuje...

jej musze w końcu wziac sie za nauke, koniec sesji jeszcze w ten weekend a poczatkiem lipca obrona a tu nawet zagadnienia nie opracowane yyyyyyyyyyyyyy

Katik daj znać jak wrócisz
Wronka a ty z tą starością to nie przesadzasz?

właśnie upiekłam muffinki czekoladowe i zabieram się za pieczenie szarlotki mmmniammmm

reklama
Do góry