reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Gosieńka dobrze, że już wiedzie o co chodzi, bidulek się nastresował. Wrażliwego i mądrego masz synka:tak:

Katik trzymamy kciuki za Polusiowe bioderka.

My po jednym spacerku. Po południu drugi, już z dwiema królewnami.

Kurczę, z nosa mi się leje, oczy łzawią, nienawidzę kataru. Boję się bardziej przytulać z Zosią, żeby jej nie zarazić

a ja juz:

popralam
zakuilam
truskawki na zime zrobilam
do ogorkow sie przymierzam
farsz do ruskich jest
ciasto zagniecione tylko mocy urzedowej nabiera

i juz mi sie nie chce ;-)

hehehe ide lepic pierożżżżżżżżżże

O matko polko!
Dagsila jak ci sie chłop znudzi to ożeń się ze mną :-)

hehehehehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheh

ja żych taka dzisiaj robotna że każdyn by mnie chcioł :-D

hehehehehehehehehehheheehheheheheheehehhehehehheehhehehehheheheehheheheehehhheheehehhehehehheheheheheheh

hehehehehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheh

ja żych taka dzisiaj robotna że każdyn by mnie chcioł :-D

hehehehehehehehehehheheehheheheheheehehhehehehheehhehehehheheheehheheheehehhheheehehhehehehheheheheheheh

Ło pierona cosikej mi sam ślonskiym zaleciało :-)

A mnie pogrzało i upiekłam kruchych ciasteczek....

czesc laski
juz was nie nadrobie, bo nie mam czasu. usmialam sie tutaj troche.. bo tylko ostatnie posty poczytalam. widze ze jakies zmiany tutaj nastaly i nowe watki... fajnie.
pozdrowienia dla wszystkich

reklama
dzieki Dziewczyny za kciuki. Na Was zawsze mozna liczyc!
Ide sie upajac widokiem golych nozek, i stopek kochanych:-)

Do góry