reklama

Kwietniowki 2015

A ja zawiozłam brata na lotnisko i leże już z powrotem w łóżku ale nie wiem czy uda mi się zasnąć ...
Myla za mną pierwsza noc z cebuszką :-) muszę powiedzieć że udana :-) M tylko trochę narzeka że teraz to już miejsca nie ma wcale :-D
Ciekawe jak tam Doli ... mam nadzieję że wszystko dobrze i nie musiała nigdzie jeździć ..

reklama
Beyrunia wspolczuje. Ja spac moge ale co z tego jak hiperaktywny pieciolatek nie daje :D z m sie nie odzywam wiec sie nawet nie prosze...
Odkurzylam juz dol,pranie sie kreci jeszcze tylko podlogi umyc i gore ogarnac i odpoczynek. Ale teraz sniadanko i kawusia ;)

Tabasia no widzisz jak to dobrze miec brzuch :p

Beyrunia ja tez bede miala cc poraz drugi ..., ale powoli zaczynam o tym myslec jak to bedzie .., porównywać ..,wtedy po 3 dniach wyszłam ...
Co do obsługi szpitala co pisałaś - masakra :(
Ze takie cos istnieje ????

A tak to Dzien Dobry :)
Wczoraj po pracy usnęłam na kanapie ...

Hej... Właśnie wstałam... W nocy zero stawania!!! :) a może nie czułam...? Hmmmmm...

Myla no właśnie lekarze mówią, że też za wcześnie na te skurcze :/

Beyrunia jakaś masakra!!! Co za szpital...

Ja mam kartę rossmana od 3 lat :) tzn teraz mam nową bo zgubiłam hehe, w drogerii są na półkach, aktywuje się online i przy zakupach dzieciowych daje

Doliores oby tak dalej :)

Beyrunia brioszki z dzemem :D jem juz trzecia hehe.
Ja mialam cc planowana i powiem Ci ze stres byl ale wszystko trwalo 40min. Wszystko pamietam bo mialam zzo. Po 3 dobach wyszlam do domu. Dochodzilam troche do siebie ale na to nie ma reguly,kazda kobieta jest inna. Bedzie dobrze!! Masz juz termin ustalony czy za wczesnie jeszcze?
Karina odpocznij troche :)

reklama
Beyrunia ja juz następnego dnia chodziłam , i jechałam taksówką do innego szpitala do córki ..., ale to wszystko było tez w stanie szoku ...
Nigdy wczesniej nie mialam operacji .. I w szpitalu bylam raz wtedy w tej ciazy 1 dzien ze względu na badania ... Tak nigdy wczesniej nie bylam w szpitalu .... Ale opieka u nas jest dobra ... Na całe szczęście ...

Cc uważam za ok, ale jesli bedzie tak samo ..

Doli super ze Tobie lepiej :) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry