reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Beyrunia, bardzo Ci współczuje takich przeżyć za tego typu gatki to od razu bym chyba zabiła, a przynajmniej klasycznie zrobiła avanti! Co sobie myślą takie puste kretynki?

Co do tego oleju kokosowego to tak piszą dziewczyny nie jest za drogi ok 15 zł, tylko trzeba poszukać bo różnice w cenach są mega w jakimś ekosklepie może być dwa razy drożej. jak smaruje na noc to mi się rano twarz nie świeci, na kanapkach zjadam zamiast masełka:) bo rafinowany nie ma smaku i jest jeszcze tańszy można na nim gotować niesłodkie rzeczy, a nierafinowany pachnie kokosowo i jest do słodyczy albo jako kosmetyk.

doczytałam chleb z chrzanem na obiad w jakimś szpitalu hahahaha masakra zobaczcie na ten fanpage tutaj wklejają zdjęcia posiłków maskra: https://www.facebook.com/szpitalnyposilek

Ja się w sumie nawet nie liczę, że tam będzie coś jadalnego:) Nie sądzę żeby ktokolwiek uwzględniał dietę wegańską bez mięsa i nabiału:) w sumie zastanawiałam się jak to będzie w wege ciąży, ale wyszło na to że maluszek bardzo polubił wege:)

Karina bedzie dobrze!!!!!

Ja tez chodzilam na drugi dzien i wszystko bylo dobrze. Dopiero w domu bolalo ale na to mialam leki.

Wspolczuje polskiej sluzby zdrowia. Tu jest zupelnie inaczej i szpitalne jedzenie naprawde dobre,bylam w szoku.

Właśnie między innymi takie posiłki. Na diecie lekko strawnej

Załączniki

• 1421569707314.jpg
    1421569707314.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 53
Niesamowite, przecież to jedzenie odpowiada za to jak funkcjonuje masz organizm nie leki! Wszystko co zjesz ma wpływ na to jak się czujesz i czy chorujesz czy nie. W tym kraju to jest jakieś totalne nieporozumienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry