Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tam mogę sie zamienić na grzeczniejsze dziecko bo moj tak wariuje, że dramat brzuch mi wygina się w każda strone jak nie łokciem to z bara dostaje albo kręci dupką na deser kopniaki i grzebanie łapami po szyjce grrr i tak od rana do nocy!!!!!
Na razie to przeklina na ciągle infekcje...wiec chyba później będzie w niebowziety on mi powiedział ze ma nadzieję ze po porodzie wróci jego kooooocur tez mam nadzieję...
Doli faktycznie mały ginekolog Ci rośnie dobre naogląda się
Pat teraz mu brakuje a później w nadmiarze ja też przeklinam na siebie że teraz nie mogę a M już się przyzwyczaił ale po porodzie hulaj duszo piekła nie ma
Kurze wiecie co cos mi się z tel dzieje. Wygłasza sie,wyłącza i koniec.musze wyjąć baterie i znowu włączyć. Mam nadzieje ze nie padnie bo nie będę miała z wami kontaktu :/
Poza tym juz mam taka nrqowke z tym mieszkaniem ze mnie mdli AZ.