reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli, z takim sisiorem księdzem na pewno nie będzie ;-)

Myla, ale czym się stresujesz? Że Wam się nie spodoba? Cenę znacie, jak się nie spodoba, to nie weźmiecie i tyle, szkoda nerwów :-)

Olusia, pojechałaś na IP?

Ja się powoli będę zabierała za pranie ubranek, żeby poskładać i zobaczyć co jeszcze ewentualnie będzie mi potrzeba.
Prasujecie wszystkie ubranka? Ja z młodym pamiętam prasowałam tylko po pierwszym praniu bo problemów nie było i teraz nie wiem...

Ja nie nadążam za Wami, bo z bólu leże i płacze. Dobrze że mój mi do łóżka wszystko przyniósł. Mój też dzisiaj spokojny ale jak długo nie wiem :-D
Myla Novak ja mam krótszą nogę i dlatego ;-)

Kifsi no to ja mam tak samo a czasem do 12nie da wcale znać sobie a później z pół godziny się porozpycha i cisza do wieczora
Ja tam narazie będę wszystko prasować mam plan że do 3miesięcy ale jak będzie to się okaże :)
Olusia odezwij się !!

reklama
Gazela xxl Mała Mi zawsze chodzi ze mną. To nieodlaczny element mojej osobowości.

Natasza na 19 idziemy

Milia denerwuje się bo mialam juz taki przypadek ze np. Pani się rozmyslila przed samym podpisaniem umowy.
Beyrunia ja mam z tym dyskiem problem dlatego ze tez mam jedna krótsza przez co się robi krzywo w odcinku lędźwiowym

Olusia dawaj znać na bierzaco co się dzieje

Ja się zbieram. Jeszcze po no-spe IDE
Kciuki poprosze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry