• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla zacisniete
Olusia dobrze ze pojechalas

Dziewczyny nie wiem co lepsze to ze sie wierci czy nie. Moj mi daje znow popalic.Ostatnio tak ze 2 tyg temu i mialam chwile spokoj . Dzis znowu wierci sie od rana az brzuch twardy i bol:/ Zjadlam kilka cukierkow dzis jutro nie tkne nic slodkiego:/ Nic nie robie siedze leze . Wkurza mnie bo w domu syf nawet wstydze sie po robotnika zadzwonic a nie daje rady ogarnac:/

Marela doskonale Cię rozumiem, syf poczeka wyluzuj,

Mój 3.5 latek składa mi pranie z suszarki.. Hehe... ❤❤

Na środę umówiłam wizytę do mojej starej Gin jakby ten mocz źle wyszedł a i tak jak coś będę dzwonić do mojego nowego lekarza tyko do niego nie wiem jak z nadprogramowymi wizytami więc wolę mieć coś w zanadrzu.. Lol...

Natasza napewno wszystko ok jest ... Nie martw sie na zapas ...

Myla Kwiecień 20 to jak Hitler lol , wiem bo moja siostra z tego dnia jest :p i cos z niego ma :p

Olusia kciuki trzymam zeby było wszystko ok [emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110]

Haha ładnie to się tak nabijac ze starej matki pod jej nieobecność??

Niewiem co sadzić o mieszkanku. Jest ładne i duże my jesteśmy jak najbardziej na tak. Pani...hmm miała jeszcze klientów wiec oddzwoni...

reklama
Myla jak ma być wasze to zadzwoni a jak nie to trafi się inne !! Będzie dobrze

Olusia dobrze że pojechałaś i jesteś pod opieką !! Dawaj nam znać na bieżąco !! Martwimy się o Ciebie i trzymamy kciuki

Ja mam zrytą banie kto mi da kopa w dupe?! Zbiłam przed chwilą ramkę z Adasia wyszywanką i schizy mam że to jakiś znak ...boże zwariuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry