reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla zacisniete
Olusia dobrze ze pojechalas

Dziewczyny nie wiem co lepsze to ze sie wierci czy nie. Moj mi daje znow popalic.Ostatnio tak ze 2 tyg temu i mialam chwile spokoj . Dzis znowu wierci sie od rana az brzuch twardy i bol:/ Zjadlam kilka cukierkow dzis jutro nie tkne nic slodkiego:/ Nic nie robie siedze leze . Wkurza mnie bo w domu syf nawet wstydze sie po robotnika zadzwonic a nie daje rady ogarnac:/

Marela doskonale Cię rozumiem, syf poczeka wyluzuj,

Mój 3.5 latek składa mi pranie z suszarki.. Hehe... ❤❤

Na środę umówiłam wizytę do mojej starej Gin jakby ten mocz źle wyszedł a i tak jak coś będę dzwonić do mojego nowego lekarza tyko do niego nie wiem jak z nadprogramowymi wizytami więc wolę mieć coś w zanadrzu.. Lol...

Natasza napewno wszystko ok jest ... Nie martw sie na zapas ...

Myla Kwiecień 20 to jak Hitler lol , wiem bo moja siostra z tego dnia jest :p i cos z niego ma :p

Olusia kciuki trzymam zeby było wszystko ok [emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110]

Haha ładnie to się tak nabijac ze starej matki pod jej nieobecność??

Niewiem co sadzić o mieszkanku. Jest ładne i duże my jesteśmy jak najbardziej na tak. Pani...hmm miała jeszcze klientów wiec oddzwoni...

reklama
Myla jak ma być wasze to zadzwoni a jak nie to trafi się inne !! Będzie dobrze

Olusia dobrze że pojechałaś i jesteś pod opieką !! Dawaj nam znać na bieżąco !! Martwimy się o Ciebie i trzymamy kciuki

Ja mam zrytą banie kto mi da kopa w dupe?! Zbiłam przed chwilą ramkę z Adasia wyszywanką i schizy mam że to jakiś znak ...boże zwariuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry