reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No ja mam leże i kwicze :) ortopeda mi mówił że jedyne co mogę zrobić to ustalić wygodna pozycje. Bo ani maści, ano tabletki ani nawet okłady nie są w ciąży dozwolone...

Doli nie chcesz wiedzieć...taki silny paralizujacy bol dolnych partii kręgosłupa...czasem nasila się podczas leżenia, siedzenia, czasem jak się wstaje to jest uczucie jakby kręgosłup został na sofie a przy chodzeniu boli jakby ktoś tam siedział i sciskal nerw przy każdym kroku. Możliwe ze Cię rwa ominie :)

matko , odpuścić sobie bieżące czytanie to póżniej nadrabiania tyle.....
czytam , czytam a tu produkcja trwa dalej :tak: nie nadążam :-(

zaciskajcie nogi dziewczyny bo z kwietniówek nam się co najmniej marcówki zrobią fora trzeba będzie łączyć :tak: leżeć , zapodawać lutke , nospe i inne :tak:

olusia - jak jest krew to nie ma żartów i lepiej sprawdzić co i jak :tak: sio na IP :tak:

natasza- mój maluch ostatnio też znacznie mniej się rusza :tak: przedtem to co chwila jakiś kop był, a teraz tylko łaskawie smyrnie więc detektor też w użyciu :tak: chyba nam leniuchy się trafiły

karina - super ,że z cukrem wsio w porządku

zamówiliśmy w końcu komody wiec Ł zniósł mi wory z cuchami :tak: segregacja zakończona i okazało się ,że jednak coś trzeba dokupić bo Wik urodził się w czerwców i prawie same letnie rzeczy :-D a wiosną wiadomo ,raczej takich upałów nie będzie :tak:teraz przeszukuje allegro i nic mi się nie podoba :-(

No no rwa to ogólnie dotyczy kręgosłupa ale wiadomo, wszystko się łączy i można czuć tez bóle w biodrze i nawet całej nodze...mnie niestety bardziej męczy kręgosłup ale fakt że mam z nim problemy...i czasem pomaga jak M mocniej ponaciska ale nie zawsze

reklama
Beyrunia na RWE kulszOwa nie ma metody. Mi od lat się wysuwa dysk na odcinku lędźwiowym i mam bardzo często często RWE.trzeba przetrwać. Mialm rehabilitację wszelkie ale nic nie pomaga.

Doli gdyby to była formalnosc to bym nie miała takiego nerwa :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry