• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hmmm sorry dziewczęta ale ja zwolnię zapewne na porodówce. Albo nawet tam szybko przelecę. Nie mam czasu na *******y - moze dlatego nie wiem co to twardniejący brzuch itd?

Lovela właśnie jest w tym tyg na prom po cji w biedrze. Za 15 zl. Proszki i płyny. Ja ubrania dziewczyn będę ptaka razem. Z naszymi zreszta tez. Tylko w delikatniejszym proszku. Przez pierwsze 3 msc. Potem przejdę na sensitive i pewnie do roku 1.5 na nim zostanę. Az do konca paczki proszku :)
Prasować raczej nie będę. Mam suszarkę wiec wyprasuję sie w niej. Zreszta zobaczę. Aaaa super jest seria do prania bialy jelen. Przy Tysi uzywalam.

Natasza dawaj adres!?! Już jadę :D ty parowko!!!! ;)

Pat polać Ci trzeba bo dobrze gadasz!!

Co do prania ubranek to ja białym jeleniem i prasowanie na sam początek, ja używam płynów woolite itp a one mocno pachną, dla dzieci wolę coś bezzapachowego i delikatniejszego zresztą oby pralka nadazyla hehe

Myla bez spiny jak nie wyjdzie tzn że coś było nie tak z tym,

Aylin to dobrze, że się tak dobrze czujesz ją też tak miałam i nagle bum. Skończyło się..

Dretwienie i mrowienie nogi od biodra w dół. Ja mam leżeć na lewym ale cała noga boli

Beyrunia, to te przykurczone mięśnie o których pisałam, na ost szkole rodzenia pytała nas fitneska kto juz ma od leczenia na boku i powiedziała zeby robić rozciągania mięśni biodra koniecznie ImageUploadedByForum BabyBoom1421697096.584999.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421697096.584999.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421697096.584999.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 51
Milia jak ma ilus tam umowionych to logiczne ze będzie musiała wybrać. Bynajmniej u nas tak jest :(

Natasza A ma i tak mizerne 2 szafki a resztę u matki :/ po prostu tu nie ma miejsca
Eh i dupa... Nie dzwoni :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry