reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hmmm sorry dziewczęta ale ja zwolnię zapewne na porodówce. Albo nawet tam szybko przelecę. Nie mam czasu na *******y - moze dlatego nie wiem co to twardniejący brzuch itd?

Lovela właśnie jest w tym tyg na prom po cji w biedrze. Za 15 zl. Proszki i płyny. Ja ubrania dziewczyn będę ptaka razem. Z naszymi zreszta tez. Tylko w delikatniejszym proszku. Przez pierwsze 3 msc. Potem przejdę na sensitive i pewnie do roku 1.5 na nim zostanę. Az do konca paczki proszku :)
Prasować raczej nie będę. Mam suszarkę wiec wyprasuję sie w niej. Zreszta zobaczę. Aaaa super jest seria do prania bialy jelen. Przy Tysi uzywalam.

Natasza dawaj adres!?! Już jadę :D ty parowko!!!! ;)

Pat polać Ci trzeba bo dobrze gadasz!!

Co do prania ubranek to ja białym jeleniem i prasowanie na sam początek, ja używam płynów woolite itp a one mocno pachną, dla dzieci wolę coś bezzapachowego i delikatniejszego zresztą oby pralka nadazyla hehe

Myla bez spiny jak nie wyjdzie tzn że coś było nie tak z tym,

Aylin to dobrze, że się tak dobrze czujesz ją też tak miałam i nagle bum. Skończyło się..

Dretwienie i mrowienie nogi od biodra w dół. Ja mam leżeć na lewym ale cała noga boli

Beyrunia, to te przykurczone mięśnie o których pisałam, na ost szkole rodzenia pytała nas fitneska kto juz ma od leczenia na boku i powiedziała zeby robić rozciągania mięśni biodra koniecznie ImageUploadedByForum BabyBoom1421697096.584999.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421697096.584999.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421697096.584999.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 49
Milia jak ma ilus tam umowionych to logiczne ze będzie musiała wybrać. Bynajmniej u nas tak jest :(

Natasza A ma i tak mizerne 2 szafki a resztę u matki :/ po prostu tu nie ma miejsca
Eh i dupa... Nie dzwoni :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry