Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hmmm sorry dziewczęta ale ja zwolnię zapewne na porodówce. Albo nawet tam szybko przelecę. Nie mam czasu na *******y - moze dlatego nie wiem co to twardniejący brzuch itd?
Lovela właśnie jest w tym tyg na prom po cji w biedrze. Za 15 zl. Proszki i płyny. Ja ubrania dziewczyn będę ptaka razem. Z naszymi zreszta tez. Tylko w delikatniejszym proszku. Przez pierwsze 3 msc. Potem przejdę na sensitive i pewnie do roku 1.5 na nim zostanę. Az do konca paczki proszku
Prasować raczej nie będę. Mam suszarkę wiec wyprasuję sie w niej. Zreszta zobaczę. Aaaa super jest seria do prania bialy jelen. Przy Tysi uzywalam.
Co do prania ubranek to ja białym jeleniem i prasowanie na sam początek, ja używam płynów woolite itp a one mocno pachną, dla dzieci wolę coś bezzapachowego i delikatniejszego zresztą oby pralka nadazyla hehe
Myla bez spiny jak nie wyjdzie tzn że coś było nie tak z tym,
Aylin to dobrze, że się tak dobrze czujesz ją też tak miałam i nagle bum. Skończyło się..
Beyrunia, to te przykurczone mięśnie o których pisałam, na ost szkole rodzenia pytała nas fitneska kto juz ma od leczenia na boku i powiedziała zeby robić rozciągania mięśni biodra koniecznie