reklama

Kwietniowki 2015

Narobie wam smaka pysznymi parówkami w cieście :)

Załączniki

• 1421693822667.jpg
    1421693822667.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Chodź to dam Ci mega kopa w dupe...BABY im bardziej będziecie sobie wkrecac tym gorzej będziecie się czuć... Natasza slyszalas o czym takim jak psychika i jej moc ? Jak przez godzine bedzies sobie mówić "boli mnie głową" to sobie to w końcu wmowisz...wiec teraz wmawiasz sobie że cos jest z małym nie tak i zaraz z nerwów zacznie bolec i twardniec brzuch i wtedy juz w ogóle będziesz w panice a mały pewnie odwrócił się dupka i smacznie sobie spi !:p

Olusia, daj znać co i jak :). Najważniejsze, że Cię zbadają, może tylko naczynko pękło, ale lepiej to sprawdzić, zwłaszcza przy bliźniakach.

Pisałyście o praniu ciuszków - na chwilę obecną planuję prać ciuszki małej osobno, ale od 5-6 miesiąca chciałabym już prać razem z naszymi. Jestem przeciwna izolowaniu dziecka od alergenów, zarazków i innych świństw, ale boję się, że przedobrzę :(. Zobaczymy, jak wyjdzie w praniu (masło maślane :P).

Przy okazji - jakie proszki/płyny dla maluchów polecacie?

Natasza ty masz kuku!!!! Wkrecaj sobie więcej... :mad:

No jak nie to to dopiero na jesień a w tym czasie co?Gdzie Marcysiowe ciuszki poukladam? Ehhh chciałabym ale jak ja cos bardzo chce to wychodzi dupa blada zwykle

Szaj ja planuje zakupić płyn dzidziuś bo poczytalam o nim i jest tańszy a lepszy od loveli a do płukania lenor sensitive. A później wszystko zależy skóry małego ale tez jestem z tych które nie będą dziecka trzymać pod kloszem bo to się później zemści..;)

Hmm, Myla, ja to jakaś niedzisiejsza chyba jestem, to co ta babka będzie sobie wybierała lokatorów, którzy jej się bardziej podobają?
Myslałam, że jak cena ustalona i komuś, kto ogląda się podoba i chce zapłacic zaliczkę, to sprawa załatwiona... Czy przetarg teraz będzie sobie robiła?

Natasza, wow, jakaś impreza? ;)
Nie wkręcaj sobie, z Adasiem wszystko dobrze :*

Olusia, jak tam?

Myla wywal rzeczy A i poukładaj małej :)
Ja mam lovele bo kiedyś w biedronce była promocja ale też tak do 6miesięcy a później razem z naszymi będę spać chyba :) :)
No wiem że mam nasrane w głowie :-P ale co mam zrobić :)

reklama
Nie próbuj tylko to zrób ! Chyba że chcesz sobie zaszkodzić i małemu to sobie wkrecaj...ale watpie jest bierz się w garść ! Teraz juz maluchy będą się coraz mniej intensywnie ruszać :) wieczorem się pewnie odezwie, na jego miejscu kopnelabym Cie z całej siły w pęcherz albo żebro !:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry