Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Od 1.03 ale będę miała szafffeeeee!!!!! I balkon tez będę miała taaaki fajny i 2 szafy z lustrami! Ostatnie tygodnie ciąży będę dumnie w nich pozować dla Ws moje wy córeczki kochane.
Tabasia jesteś tu??? Szukam Cie po działach. Masz wolny konfesjonał
EJ jakie jaja!!!! Jakaś godzinę - 2 temu mała TK strasznie się wypychala w brzuchu i fikala ze AZ się martwilam ze jest cos nie tak bo AZ mi brzuch się uwypuklal a teraz dostalam serie kopniakow nad pępkiem hahaha jak sie cieszę!!!!!! Pierwszy raz w tej ciąży czuje kopniaki wysoko!!!!!
I ja się melduję po weekendzie. Malarzami się że nie wiem ale impreza urodzinowa małej udana ale tu się dzieje. Plusa w szpitalu, trzymaj się kochana, będzie dobrze. Doli też widzę że masz leżeć...? Myla gratuluję mieszkania. Super ze sie udało. Tabasia a Tobie co się dzieje?