reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Chyba z godzinę temu weszłam na forum i tyle czasu mi zajęło aby przeczytać wszystkie komentarze :) mam nauczkę na przyszłość by częściej wchodzić... Zauważyłam ze chyba brakuje mi instynktu macierzyńskiego, za dużo chyba stresu niż całej radosci , chyba zwyrolec jestem. To moja pierwsza ciąża i nie wyobrazam sobie mego życia jak to będzie, z jednej strony nie mogę się już doczekać a z drugiej ogarnia mnie panika i strach. Czy sobie poradze ? Termin mam na prima aprilis czyli 1 kwietnia :) ale tez czuje ze marzec będzie nasz.

Olusia kochane Ty słonko trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Trzymaj sie , bedzie dobrze ... Misiaczek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Tabasia mam nadzieje ze to nic poważnego .. I ze juz Tobie lepiej

Myla gratki z mieszkaniem :tak: super no i ze mała obrót zrobiła :)

Stefania, jak sie nad tym zastanawiasz, to zwyrolem nie bedzięsz.
Mnie też dopadają wątplwości, wierze, że serce, mój mały rozumek i instynkt mi pomogą.

Myla, dobrze, że z mieszkaniem się udało, my nadal szukamy.

Ja zawsze sprawna i aktywna, a teraz najsprawniej, to mi wychodzi siedzenie przed telewizorem. Przede mną jeszcze dobre dwa miesiące.

Dzień dobry.
Jeny jak ja się w nocy nameczylam!!!!
Zasnelam o 3 jakoś. Lezalam dobre 2.5 godziny. Miałam taka zgage ze skusilam się nawet na sodę!!!! Fakt przechodzi od razu ale po pol godziny wraca :/
a dziś juz o 7 pobudka. Baaa najgorsze w tym ze śnił mi sie Marcin i to w taki sposób... :( Pierwsza moja myśl po przebudeniu to: " Proszę, nie snij mi się tak więcej bo jest mi strasznie przykro..."

Niewiem jak mam dzisiejszy dzień zorganizować. Ma przyjść do mnie koleżanka bo w piątek wylatuje do Portugalii i długo jej nie zobacze,poza tym teściowa chce mnie widzieć :/ i jeszcze muszę być w domu na 13.30 bo dzieci wracają ze szkoły....

hej

blue monday rozciągnął się nam do dzisiaj, pewnie na reszte tyg też...

:/ z moim brzucholem duuuuuuuuuuuuuuużo lepiej, ja nie wiem czy to ta luteina?? czy spokój?? czy leżenie? ale różnica jest ogromna!! co prawda leżenie na boku jest super niewygodne ale mus to mus,
jeszcze niecałe 3 mc i koniec! niech dzidziol rośnie i nie wyłazi...

od 2 dni siedze i jem i nic wiecej,jak krowa jakaś...

Myla super z tym mieszkaniem, histeryku Ty!!! pisałyśmy Ci, że co ma być to będzie a Ty pesymista 100% :P dziadosko z tą sodą, że Ci nie pomogła :/ no a teściowej nie zazdroszczę haha moja ma nas w dupie :-) nawet nic nie wie, ostatnia wizyta na święta a tak to czeka jutro wielebnie na telefony z ok. dnia babci i dziadka. do tego są pierwsi, żeby wypominać, że ktoś nie zadzwonił nie przyniosł prezentu!! bo to musssss.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry