reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Margo, cały tydzień będziesz sama? zróbcie jakieś porządne zapasy spożywcze :)
Dobrze, że nie musiałaś płacić za wizytę, a nie musiałaś robić nowych badań, uwierzył Ci lekarz na słowo?

Natasza, kciuki za wizyty &&&

Też się martwie o Olusię...

Myla, a Ty czemu zaczęłaś sie martwić, ze za mały, zmniejszył się?

Milia bo jak każdy mi gadal ze mam duży brzuch to teraz kto przychodzi,kogo widzę to mówią ze nie rośnie nic i ze jak na ten tydzień to mam Malý :/ jak tak sluchasz tyle razy to zaczynasz sie zastanawiac

Milia nic nie musiałam robić. A wyniki badań z ostatniego roku miałam ze sobą tak samo jak wyniki wszystkich innych badań z tej ciąży. Także żadnego problemu. Recepta jest elektroniczna więc musze tylko wziąć dowód tożsamości i pójść do jakiejkolwiek apteki.

Nieobecność M mnie martwi ale sąsiedzi zaoferowali się że w razie czego mi zakupy zrobią. No i szwagier kazał dzwonić że jakby coś to przyjedzie. Więc koniec końców nie będzie tak źle :happy:

był pan z poczty a ja....
szczota w buzi bo myłam zeby, piana się lała..
wlosy ulizane w kuca bo leże-na szybko rozpięłam i wyglądałam jak psychiczna jakaś
krótkie pomarańczowe gacie ledwo zapięłam bo chodze w rozpietych
szare skarpetki
zero makijażu
"robocze" okularki na twarzy z mocną czarna oprawą..
ja pierdziele... :cool::cool:
wzięłam sie i zrobiłam w miarę bo wstyd tak w domu leżeć :szok::szok:
teraz siedzę zamiast leżec i dziwnie mi, wkręcam sobie, że mi się coś skroci od siedzenia ale to przecież nie możliwe, co ??? ;D zwłaszcza, że nie mam zagrożenia!

i młode się obróciło inaczej bo kopie nisko po prawej a przedtem tam plecki były..hmm:cool:

milia ale ja lubie pomacać szmaty ;D hehehe

Margo znowu masz racje z psychą ja tez spokojniejsza i brzuch też, dzisiaj stawił się 2 razy od rana mocniej tak to też twardnieje co jakiś czas ale tak średnio..przeciez nie może być miękki caly czas... ???? śniegu zazdroszczę u nas mgła, deszcz i zimno :/ chciałabym już 31 tydz!! zawsze to już bezpieczniej niż poniżej 30.. :P

natasza aaa myślałam :D ja muszę przepatrzyć co mam a w zasadzie czego nie mam..

Myla a mówiłam Ci, że masz mały ale młoda rośnie to wyluzuj :-)

Doli a ja nie wiem czy młoda rośnie, ostatnio ja wudzialam 5tyg temu.
Hehe ja te tak qygladam. Wczoraj był PAN z listem gdzieś około 15-16 a ja przykrotka bluzka przed pępek,spodni od pizamy,włosy 1 dni nie czesane,zarzucilam szlafrok co dodalo mi trochę uroku grupowego wiec może pomyślał ze chora a nie porypana

Doli, chyba jednak trochę się wkręcasz, skróci sie od siedzenia? daj spokój :)

Myla, spokojnie, przecież się mierzysz i zwiększa się obwód... w każdej chwii możesz na IP sprawdzić, skierowanie masz... A wizyta w czwartek?

Margo
, to dobrze, w razie czego nie krępuj się i korzystaj z pomocy :)

Ja też rozczochrana, nieumalowana i w zgrzebnych ciuchach odwiedza mnie jedynie listonosz i kurierzy, mam nadzieję, ze koncentrują uwagę na psie, którego muszę trzymać, żeby na nich nie skakał ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Myla ! Dopiero co na codziennym wkrecalas sobie że może masz wielowodzie bo masz taaaaaki wielki brzuch...to co ja czy Doli mamy powiedzieć ? My dopiero byśmy sobie mogły wkrecac że dzieci nie rosną :p weź już na luz bo oszalejesz do kwietnia, im bardziej sobie wkrecasz tym gorzej będziesz się czuć :p

Doli Ty tak samo przestan sobie wkrecac !:p sama powiedziałas że im mniej nerwów tym brzuch się lepiej "zachowuje" więc juz chyba wiemy skąd były Twoje problemy ?:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry