reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja dziś znowu uziemiona. Mojej małej Roksi coś strykło czy co, i mów, że nie może ruszyć głową w prawą strone. W lewą jest ok. A w prawą wogóle nie skręca mówi, ze ja strasznie boli, nie umiem znaleźć przyczyny bo rano było ok, a za 10 min poszła do ubikacji , wróciła i położyła się, ja w tym czasie ubierałam się, miałyśmy do przedszkola iść, wychodzę z ubikacji a ona leży na łóżku płacze i mówi że nie może ruszyć głową. Na początku myślałam, że zmyśla, bo mój P. miał niedawno coś takiego i przy tym gorączkę, ale widzac jak ona płacze przy każdej próbie ruchu wiedziałam, że nie przelewki, tylko jak jej pomóc skoro nawet obrócić sie niechce bo ja boli, żeby jej zobaczyć ten kark i może rozmasować. Masakra naprawdę, brak mi już sił wiecznie coś

Doli ja też wolę pomocać ciuchy :) ale narazie pass: )
Olusia ściskamy mocno i trzymamy kciuki :)
Ja też domatorka pełną gębą: -D dzisiaj zwlokłam się o 13 :-) d teraz czekam w poczekalni na położną :-)

Dziewczyny ja też tak mam że muszę dotknąć zanim kupię dlatego tak bardzo denerwuje mnie że nie mogę polecieć do \Polski i zrobić porządnych zakupów za normalną cenę. Tu z cenami to można się załamać. Dlatego będę kupować ubranka tylko tak do 3go miesiąca a później zabieram bobo do Polski i heja na zakupy :-) Przez neta z poważniejszych rzeczy kupujemy fotelik z bazą a reszta to takie pierdółki bo taniej. Natasza ale ja z moimi zakupami do Twojej szafy to się nawet porównać nie mogę. Bo jakbym tak wszystko zebrała to by mi się na jednej półce zmieściło i pewnie mogłabym jeszcze parę rzeczy dołożyć.
Ja dziś wegetuję na kanapie. Obiad zrobiony. Jedziemy z nim do teściowej bo ona dzisiaj sama a zdrowie nie pozwala jej na gotowanie więc postanowiłam że się wykażę :) Poza tym tyle prezentów dla maluszka dostaliśmy od niej że aż mi głupio (biżuteria rodzinna i inne gadżety które są w rodzinie od lat - czasami dłużej niż 100:eek:) No ale co się dziwić, że kobieta tak się cieszy skoro mój bobas będzie pierwszą dziewczynką w rodzinie od 4 pokoleń.

Asia mam nadzieje ze małej sie polepszy ... [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110]

Milia pozdrowię :)
No szyjka krótka ..., ale jest pod dobra opieka :)

Margo teściowa bedzie rozpieszczać Twoja princesse :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Pat na codziennym to pisalam ze przecież mamy takie same brzuchy wielkosciowo. Tylko ze.moj tak samo wygladal 2 mies temu jak teraz :) a jeszcze jak się żaba obróciła to w ogóle jakiś płaski się zrobił.
Ty Pat to co innego bo ty jesteś płaska od początku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry