reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Berunia takie stare da sie naprawic. Dobry klej albo wymiana jakiejs deseczki czy listewki. Mysle ze jestes mlodsza niz ja a tez mam po mnie lozeczko, wyminilusmy tylko listewki na dole wyczyscilismy szczebelki papierem sciernym i przed samym lakuerowaniem lakier kupiony uznalismy ze nie ma sensu pchac chemii. Syn do tej pory sie w nim wyglupia i wytrzymuje i nie zamierzam kupowac nowego. Naprawicie i zobaczysz dlugo posluzy.
Auto no kiepsko a nie moga polakierowac w pomieszczeniu ocieplanym?
A co do maluszka to nie przejmuj sie mi na usg z pierwszym lekarz powiedzial ze mozliwe ze ma jakas tam wae juz nie pamietam co powiedzial pocztalam okazalo sie ze to Down i nie tylko wylam dwa tyg. Syn urodzil sie zdrowy a teraz nawet obiektywnie stwierdzam ze jest jednym ze zdolniejszych , inteligentniejszych dzieci tylko straszny kombinator i len. Nie stresuj sie , moze zasiegnij opini innego lekarza. Zobaczysz wszystko sie ulozy.

Same mądrale tutaj :-P głównie Pat i Matkę mam na myśli :-D
Dziewczyny wizyta standardowo 5minut nawet na zegarek nie trzeba patrzeć :-/ wepchnął ta swoją łapę przyjemnie nie było :( zrobił usg dowcipne ale nie wiem kiedy zdążył pomiar zrobić szok! ! Niby szyjka ma 4cm ale i tak mu nie wierzę ... a na koniec mówi tak :" na moje oko wszystko jest w porządku za 3 tyg zrobimy usg i zobaczymy jak sprawa wygląda " żenada ! Ale jeszcze parę tygodni wytrzymam bo teraz znów będzie dużo badań a nie chce ich robić wszystkich prywatnie. Dodam że nie zapytał czy ruchy czuje i nie wie o szpitalu bo na tak krótkiej wizycie ciężko porozmawiać o wszystkim :)
Teraz czekam w kolejce do diabetologa już jest 25 opóźnienia a jeszcze 3 osoby przede mną nie nawidzę tego :-/
Beyrunia ale na jakiej podstawie mówią że trzeba operować
?? Robili Ci jakieś szczegółowe badania ? Czasem dziecko się obróci i tętno słabo wyczuwalne

Czesc dziewczyny, ja dzis dosc pozno ale sie wloczylam i to przez to

Doli super ze z twoim brzusiem lepiej, lez i jedz jak krowa, widzisz ze pomaga, i bez zbednych stresow.

Margo super ze i tobie nie twardnieje brzusio poprostu sie nie stresowac, zanies tesciowej obiadek bo masz spoko tesciowa wiec dbaj. O wyjazd meza sie nie martw skoro bedziesz miala pomoc w razie czego. 31 tydz nie dlugo?:szok: juz blizej jak dalej zleci zanim sie obejzysz.

Natasza gratki 29 tyg, czas leci.

Asiatipl kurde na to to nic nie pomoze chyba, musi przejsc samo, zawin szaliczek na szyje. Chyba ze to cos innego. Biedna mala, wiem jak to boli.

Beyrunia wszysto sie ulozy, trzymam kciuki

Poprostu tętno u dziecka dość nie regularne(okazało się że to brak kofeiny, niestety przez pracę którą wykonywałam jestem od niej silnie uzależniona). A operacja to woreczek żółciowy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry