reklama

Kwietniowki 2015

Doli zazdroszcze . Moj dalej sie wierci jakby mial podwojne ADHD. Narazie nie boli ale boje sie powtorki z rozrywki.

Myla tylko na czas zapełniania szafy dla swojej ksiezniczki nie zapomnij o pozostalych corkach ;) Marzylas marzylas i wymarzylas sobie cała gromadke coreczek;)

A ja pierwszy raz sama od ponad miesiaca. W koncu synek w przedszkolu choc nie chcial wcale isc. A ja upijam sie błoga cisza.

reklama
Doli ciesze się że już czujesz się lepiej !!
Ja teraz jak dużo leże to też mnie nie boli ale jak trochę pochodzę to zaczyna z powrotem więc trza leżeć :)
Myla super że mała się obróciła !! Oby już tak została :) bo wiesz dzieci różne pomysły mają: -P

Milia lubi ich także problemu nie ma, ale ogólnie ja niezbyt przepadam...

Marela mój wariuje nadal z tym że brzuch się już tak nie stawia.. U mnie też dziś Cisza, ale jutro mam go w domu...

Natasza ale nigdzie nie wychodzisz?? Ja się jeszcze boje póki co.. A wyprzedaże czekają...

Dzień dobry,

Przeżyłam wczorajsze spotkanie ale wszystkie kości mnie po tym bolały. Brzuch już od kilku dni nie twardnieje. I tak sobie myślę ze tu dużo psychika ma do gadania. Jak się przestałam denerwować i dostałam zapewnienie od lekarza że wszystko jest ok to twardnienia przeszły. Teraz co najwyżej kopy czuję. Moje bobo ciągle leży w poprzek ale ponoć ma jeszcze do tego prawo więc się nie przejmuję.

Dziś byłam u lekarza rodzinnego. Skończyły mi się tabletki na tarczycę a do Polski lecieć nie mogę więc musiałam poprosić o receptę no i w końcu się przedstawić (to była moja pierwsza wizyta od kiedy się do niego zapisałam). No i się zdziwiłam że nie musiałam płacić. Okazało się że w ciąży wizyty są darmowe :)

A tak poza tym zasypało nas śniegiem. Pierwszy raz tej zimy tak porządnie że wyjechać nie mogliśmy z podwórka. Aż się boję co to będzie w przyszłym tyg. Mój M jedzie w delegację i sama tu zostaję. Mam nadzieję że nie zasypie mnie totalnie :eek:

Co do dnia babci i dziadka to ja będę miała podwójny problem. Bo tu świętuje się dzień matki/ojca/babci/dziadka w zupełnie innych terminach a że dziecko z podwójnym obywatelstwem to i podwójne daty i świętowanie...

Doli po sklepach nie chodzę ale wczoraj byłam na badaniach a dzisiaj mam ta wizytę na nfz i diabetologa a jeszcze z łóżka nie wstałam: -D
Ja już raczej ciuchów nie kupuje: ) teraz czekam na wózek :)

Dobry :)
Ja ide chyba do fryzjera ..., jak dostanę termin lol

Myla no nie miłe sny sa takie .. :(

Doli super ze Tobie lepiej :tak: oby tak dalej ...

Margo u nas dzien matki i taty tez kiedy indziej ..., nie jak w Polsce ...

A Olusia milczy :( a ja sie martwię ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry