reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzień dobry,

Chwilę mnie nie było i już nie mogę Was doczytać wariatki jedne hehe :-D

Aniaaa witaj, gratuluję synka.

Karinka jak zdrówko dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej.

Pat trzymam kciuki za egzaminy. Na pewno będzie dobrze. Konstytucyjne no tez nie był mój ulubiony przedmiot ale trzeba było zaliczyć.

Doli nie przejmuj się - to nie że jesteś blondynka - po prostu trochę techniki i człowiek się gubi heh :-) A poza tym tak jak już kiedyś pisałam - w moim przypadku ciąża naciska mi na mózg więc ja wszystko sobie tym tłumaczę heh

Tak żeście tu wszystkie na te bóle narzekały że i na mnie przeszło. Całą noc nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji. Na plecach nie mogłam oddychać, a na boku prawym czy lewym mała tak się rozpychała że wszystko mnie bolało. I tak źle i tak nie dobrze :baffled:
No ale jeszcze 7 tygodni i ciąża będzie donoszona. Tak więc musze zacisnąć zęby.

Wczoraj była sobota czyli kolejny dzień zakupów dla maluszka. W każda sobotę idziemy na jakieś drobne zakupy - ja się nie męczę bo jesteśmy razem i nie musimy się śpieszyć że sklepy zaraz zamkną.I trafiliśmy do sklepu gdzie były wyprzedaże -70 % na wszystko (szkoda ze wcześniej tego sklepu nie odkryłam bo jak przyszliśmy to niewiele rzeczy zostało)

Tak więc zostało nam do zakupu łóżeczko i fotelik i kosmetyki dla maluszka. Resztę już mamy :)

Myla to bardziej zakupy typu pieluszki, kocyk i takie pierdółki. Ciuszków na razie nie kupuję (mam 2 body które dostałam w prezencie rozm 50, 3-4 rozm 56 i dosłownie 2 rozm 60) 2 pajacyki rozm 56 i 60, to samo śpioszki i 2 sukieneczki rozm 56 i 60, spodenki wszystko na rozm 60 i tyle.
Nie wiem jakie duże się to bobo urodzi i po prostu dokupię później w razie potrzeby a i wiem że dużo od znajomych i rodziny dostanę więc nie kupuję. Wczoraj kupiliśmy taki śpiworek wielofunkcyjny do wózka, fotelika lub nosidełka - fajny bo z podszewką więc zarówno na zimniejsze jak i cieplejsze dni (później zrobię zdjęcie i wstawie w odpowiedni wątek).
Fotelik już wybraliśmy ale jeszcze nie kupujemy (czekam na obniżki w najbliższych dniach). Łóżeczko - nie mogę znaleźć nic co by mi się podobało. No ale w końcu na coś będę musiała się zdecydować.

Wpadnę do Was później bo teraz jadę na lotnisko odwieźć mojego M - leci na tydzień w delegację. Wczoraj zrobiliśmy duże zakupy spożywcze żebym nie musiała nic dźwigać, Mam tylko nadzieję, że mnie tu nie zasypie - biało za oknem i ciągle przybywa.

reklama
Ania bo zacznę podejrzewać zes tak samo niezrównoważona jak reszta z nas :)
A na serio to czy gin nie skierował cie do diabetologa? Ja miałam jeden wynik lekko powyżej normy i skierowanie dostałam.

Margo pochwal sie zakupami.

Doli smyk ma końcówkę przecen online. Fajniejsze ceny niz w sklepach stacjonarnych.

Dziewczyny dostałam maila z nexta ze jak zaproszę znajomych to ja i zaproszeni otrzymają 35 zl zniżki na zakupy. Nie doczytałam tylko jeszcze za ile trzeba zaszaleć - ale ostatnio bylo ze za 170 zl. To się opłaca. Wiec jak ktoras zainteresowana to wyślijcie mi maila na prv ( ja juz jedna zakupoholiczkę dodałam i rabat mam - teraz tylko musze przeanalizować co mi jest "koniecznie" potrzebne)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry