Dzień dobry,
Chwilę mnie nie było i już nie mogę Was doczytać wariatki jedne hehe
Aniaaa witaj, gratuluję synka.
Karinka jak zdrówko dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej.
Pat trzymam kciuki za egzaminy. Na pewno będzie dobrze. Konstytucyjne no tez nie był mój ulubiony przedmiot ale trzeba było zaliczyć.
Doli nie przejmuj się - to nie że jesteś blondynka - po prostu trochę techniki i człowiek się gubi heh :-) A poza tym tak jak już kiedyś pisałam - w moim przypadku ciąża naciska mi na mózg więc ja wszystko sobie tym tłumaczę heh
Tak żeście tu wszystkie na te bóle narzekały że i na mnie przeszło. Całą noc nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji. Na plecach nie mogłam oddychać, a na boku prawym czy lewym mała tak się rozpychała że wszystko mnie bolało. I tak źle i tak nie dobrze

No ale jeszcze 7 tygodni i ciąża będzie donoszona. Tak więc musze zacisnąć zęby.
Wczoraj była sobota czyli kolejny dzień zakupów dla maluszka. W każda sobotę idziemy na jakieś drobne zakupy - ja się nie męczę bo jesteśmy razem i nie musimy się śpieszyć że sklepy zaraz zamkną.I trafiliśmy do sklepu gdzie były wyprzedaże -70 % na wszystko (szkoda ze wcześniej tego sklepu nie odkryłam bo jak przyszliśmy to niewiele rzeczy zostało)
Tak więc zostało nam do zakupu łóżeczko i fotelik i kosmetyki dla maluszka. Resztę już mamy