Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pat ten poród pośladkowy miałam w Polsce....
Cesarka więcej szpital kosztuje a mojemu dziecku i tak szans nie dawali więc tak jak Doli pisze hardcore na całego - poród pośladkowy bez znieczulenia a na koniec jeb w brzuch żeby małe szybciej wyskoczyło bo lekarz się śpieszył.
To mój pierwszy poród tutaj więc za kilka tygodni będę miała porównanie. Oby było szybciej.
Mój lekarz zapewnia mnie że będzie lepiej więc tego się trzymam
No tak ale jak jest pośladkowe to skierowanie od Gina swojego i do widzenia...a sn to inna sprawa...dlatego ja wybralam szpital gdzie jest prawie polowa cesarek. Jak poród sn nie postępuje to cesarka i cześć
Właśnie ta moja koleżanką rodziła w Norwegii i zadowolona. Po porodzie dostała pokój oddzielny dla siebie i dziecka gdzie tatuś może siedzieć ile chce i do tego ma jedzenie 24h, jak zglodnieje to idzie i je...