reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wiecie co ja na posiłki w ogóle nie mam co liczyć :) Nie sadzę żeby ktokolwiek respektował dietę wegańską, czyli bez mięsa i nabiału. Jedyne co przewiduje to gadania w stylu skąd Ty bierzesz białko, skąd żelazo dziecko zagłodzisz itp. ehhh mało ludzi się tym interesuje i jedyne co myślą to że trawę jem :) a wyniku super i to bez żadnych suplementów przez całą ciąże.

Myla to leż spokojnie i jedz teraz bo szpitalne jedzenie to dieta cud :)) czyli postępują z Tobą tak jak z nami wszystkimi jedno badanie na kilka dni chyba ze coś by się działo oby nie !!!
Banany powiadasz :-P to jeszcze propos o notellę :)
Pat taki poród to rewelacja !! Też się nastawiam na taki ha ha ha :)) tylko narazie ułożony jest pośladkowo :-P
Milia daj znać jak u Ciebie !! Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i abyś szybko wyszła ale wiesz mała najważniejsza :-) a pracę olej wyłącz tel i niej ich w nosie !!
Olusia tak u Ciebie ?? Melduj się :)
Doli Ty możesz nas tu gnębić eklerem to ja nutellą :))
Ja wstałam o 12 idę jeść śniadanie :)
Doli a jak Twój brzuch i bóle? Kiedy masz wizytę ??

Ja pamiętam dziewczynę, która miała dietę cukrzycową na patologii ciąży. Różnica była taka że na śniadanie zamiast 2 kromek chleba dostawała 3. A poza tym wszystko to samo co my czyli prawie nic. Nic dziwnego że w trakcie pobytu zamiast przytyć to schudłam 6 kg.

Annemone no ja też bym się nie spodziewała heh

Doli tylko Ty nie odkładaj tej rozmowy. Bo tak będziesz później i później i czas Ci się skończy.

Margo ja miałam teraz w szpitalu dietę cukrzycową i różnica była taka ze chleb zamiast jasny był ciemny na śniadanie dla wszystkich taka sama ilość na obiad to co inni tylko mięso zawsze gotowane a raczej nie dogotowane :) i na kolację tak jak na śniadanie tylko jeszcze miałam w woreczku dodatkową kanapkę ale jak na kolację była "szynka " to ta kanapka z" twarożkiem "
Więc trzeba było koniecznie się dokarmiać :))

Pat no co Ty, to będzie dopiero 3 i tego lekarza :D

Natasza ale ja miałam pół jednego a nie na rano i noc :D
Brzuch lepiej, chociaż gad stawia się dalej czasem..... A boli dziś nie miałam.. Jeszcze :P za to jakieś klucia... Hehe , 4.2 idę do mojej starej a 12.2 do nowego :D

Margo spoko pogadam to w moim interesie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry