Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja wyjatkowo najadalam sie tym szpitalnym zarciem po porodzie. Zdziwilo mnie tylko to ze np. Na drugi dzien dali nam kapuste wszyscy jedli i dzieciom nic nie bylo. Podwieczorki czy drugie snuadanie zazwyczaj wyrzucalam albo M dawalam Tylko wody do picia mi brakowalo bo ja pijak i butle dwie na dzien.
Myla kurde ale nocka, moze drzemnij sie teraz troche. Z placzacymi noworodkami to sie juz wtlaczasz w atmosfere
Milia jak tam? Zostalas przyjeta? Zdawaj relacje. A telefony z pracy olej bo cie beda caly czas przesladowac, niech sie naucza sami radzic.
Vesunna super ze imprezki udane i prezenty zebrane odpoczywaj dzisiaj.
Pat super szybki porod
Kifsi moze mu sie koszmary jakies snily, dobrze ze od rana wesoly.
Dzisiaj nie mialam sily wstac bolaly mnie ramiona i szyja masakra jakas, a wczoraj to jakies schizy mialam i plakalam bez powodu z 10 razy Hormony czy co
Jestem już po 1 dawce i możliwe, że jutro wyjdę, teraz mam ktg. Godzinę czekałam na izbie, potem pół na łóżko,taki tu tłum... Razem ze mną przyjęli 5 do porodu. Mała kopala na izbie a teraz na ktg wcale.
Myla, niezle zaopatrzenie, ja dostałam obiad, ale teraz nie mam jak go zjeść
hej czytam Was od rana ale jeszcze napisać nie miałam kiedy odkąd dowiedziałam się, że szyjka ani o milimetr się nie skróciła to szaleje z porządkami
Już mi na szczęście dużo do zrobienia nie zostało...
Jak tam w szpitalach dziewczyny. Ja też jedzenia jakoś dobrze nie wspominam bez dożywiania nie ma szans
Myla, druga dawka po 12 h, więc w nocy. Nie wiem, czy w sumie 2 czy 4, Ale chyba 2, jak mam jutro wyjść. Z wodami nic nie będą robić, bo to w skrajnych przypadkach tylko robią, jest to inwazyjna metoda, trzeba wkluc się w pęcherz plodowy.
Milia czyli nic się nie dzieje złego skoro jutro chcą Cię wypuścić oby tak dalej wszystko będzie dobrze i będziesz dbać w domu o siebie a zwiększyła Ci się ilość wód w ciągu tego tygodnia ??
Myla a jak u Ciebie ?? Mówią coś ? Robią coś ?