reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Bo teraz dziewczyny tworzą wątek jak jeszcze testu nie robiły tylko przypuszczają :)
Ja tam byłam bardzo ostrożna i czekałam długo zanim się ujawniłam :)

No d'dziewczynki szpitalne dawać znać co u Was! Olusia Milia Myla hallo ??

Ostatnia edycja:
A ja wyjatkowo najadalam sie tym szpitalnym zarciem po porodzie. Zdziwilo mnie tylko to ze np. Na drugi dzien dali nam kapuste wszyscy jedli i dzieciom nic nie bylo. Podwieczorki czy drugie snuadanie zazwyczaj wyrzucalam albo M dawalam ;) Tylko wody do picia mi brakowalo bo ja pijak i butle dwie na dzien.

Czesc panienki:-)

Ja jak zwykle najpozniej sie zjawiam

Myla kurde ale nocka, moze drzemnij sie teraz troche. Z placzacymi noworodkami to sie juz wtlaczasz w atmosfere:tak:

Milia
jak tam? Zostalas przyjeta? Zdawaj relacje. A telefony z pracy olej bo cie beda caly czas przesladowac, niech sie naucza sami radzic.:angry:

Vesunna
super ze imprezki udane i prezenty zebrane:tak: odpoczywaj dzisiaj.

Pat
super szybki porod:szok:

Kifsi
moze mu sie koszmary jakies snily, dobrze ze od rana wesoly.

Dzisiaj nie mialam sily wstac bolaly mnie ramiona i szyja masakra jakas, a wczoraj to jakies schizy mialam i plakalam bez powodu z 10 razy:zawstydzona/y: Hormony czy co:no:

Jestem już po 1 dawce i możliwe, że jutro wyjdę, teraz mam ktg. Godzinę czekałam na izbie, potem pół na łóżko,taki tu tłum... Razem ze mną przyjęli 5 do porodu. Mała kopala na izbie a teraz na ktg wcale.
Myla, niezle zaopatrzenie, ja dostałam obiad, ale teraz nie mam jak go zjeść

hej czytam Was od rana ale jeszcze napisać nie miałam kiedy :D odkąd dowiedziałam się, że szyjka ani o milimetr się nie skróciła to szaleje z porządkami :D
Już mi na szczęście dużo do zrobienia nie zostało...
Jak tam w szpitalach dziewczyny. Ja też jedzenia jakoś dobrze nie wspominam :) bez dożywiania nie ma szans :D

Myla, druga dawka po 12 h, więc w nocy. Nie wiem, czy w sumie 2 czy 4, Ale chyba 2, jak mam jutro wyjść. Z wodami nic nie będą robić, bo to w skrajnych przypadkach tylko robią, jest to inwazyjna metoda, trzeba wkluc się w pęcherz plodowy.

reklama
Milia czyli nic się nie dzieje złego skoro jutro chcą Cię wypuścić :) oby tak dalej wszystko będzie dobrze i będziesz dbać w domu o siebie :) a zwiększyła Ci się ilość wód w ciągu tego tygodnia ??
Myla a jak u Ciebie ?? Mówią coś ? Robią coś ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry