reklama

Kwietniowki 2015

Myla nie masz tam tak zle, tylko dwie jestescie i odnowione. Dobrze ze to tetno badaja, cos przynajmniej robia nie zostawili cie poprostu lezec i juz.
Ale menu mialas, do wyboru do koloru, dieta cud.
Milej nocy

reklama
Kuklaki no bardziej do koloru bym powiedziała ;)
Jaka noc w ogole.
Wylaczylysmy światło chwile po 00 do 1 oczy jak 5 zł. O 1 tętno i tak może z 40 minut później w końcu usnelam. O 3 tętno... Jak mnie rozbudziła to znowu prawie godz. Się meczylam zeby usnac. O 5 tętno... Przed 6 lat jak lezelam to myslalam sobie zeby juz była chociaż 7. Przysnelam... Przed chwila tętno.... Pierdziele,nie spis dalej,sensu brak

Natasza tyle to ja sypiał ostatnio standardowo ;). A ty o tej porze co juz robisz?? Banan znów? ;)

Mała to mi chyba zaraz brzuch rozerwie,tak się rzuca i rozciąga ze AZ boli.

W ogóle co chwile placza noworodki,AZ sie rozczulic mozna

Mały mnie obudził bo też tak się rozpychał ze aż bolało i mnie obudził i teraz ja nie mogę zasnąć a on poszedł spać :))
Banan był tylko w nocy :-P trzeba sobie czymś zastąpić te lody :))

No jak noworodki płaczą to człowiek sobie już wyobraża jak nasze będą się rodzic i płakać i można się rozczulić :-)

Hej,

Myla i tak musiałam się z mężem podzielić także kolejny raz każe mu kupić z 10 bo takie extra...
Jak tam śniadanko??? :D

Olusia musi być dobrze :)

Natasza Ty za tego banana oberwiesz!! Nie mam nutelli ;( za to drożdżówka z czekoladą...

reklama
Myla, czekoladę Arek przyniesie :-) co Ci powiedzieli na obchodzie?
Ja gotowa, mam byc na 12. Zdenerwowana jestem, aż mi słabo, a ciśnienie mam najwyższe od kilku dobrych lat, 110/70, u mnie to ewenement.
Chyba Was trenują do pierwszych miesiecy po narodzeniu dzieci, jak tak Was budzą ciągle.
Moja Małgosia tak szaleje w brzuchu, że nie wiem, czy chce do szpitala czy nie, po prostu mnie bombarduje...
Mam spakowane pół czekolady, zostało mi z wczoraj i 2 jabłka, poza tym licze na szpitalny wikt ;)
A może faktycznie juz jutro mnie wypiszą? Tak mi mówiła na wizycie, tylko że kiedyś tez tak mówiła, skończyła dyzur i nastepni mówili, że za 3-4 dni dopiero, wiec mimo wszystko nastawiam sie do czwartku, a jak wyjdę jutro, to będzie miła niespodzianka :-)

Z pracy mnie wkurzają, w piatek mówiłam koleżance, że dzis do szpitala idę i zrobię na nią przekierowanie tel., to dziś od rana smsy, w sprawie, o której mówiłam jej w piątek, że jest do załatwienia i to te same pytania, co wtedy, co to ja kurde jestem, nie mówiłam jej, ze idę dopiero na 12, z porodówki też mam się praca zajmowac? Wrr... i to na L4...

Natasza, mnie juz nutella nie rusza, z 10 lat temu byłam uzalezniona i potrafiłam każdej nocy zjesć pół słoika, przytyłam wtedy i wyglądałam jak pączek... Odkąd z nią zerwałam, nie jadłam ani razu, szkoda, ze z innymi słodyczami tak nie potrafię :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry