reklama

Kwietniowki 2015

Zostawić Was na jeden dzien i człowiek wraca i się stresuje...:D
Myla sciskaj nogi i trzymaj tą naszą wymarzoną siostrzyczkę. Mała miednicowo ułożona bo pokazała gdzie ma te rozwarcie :D lez i jedz czekoladę !:*

reklama
Tabasia współczuję tych bóli przy Twoim trybie życia może ten basen co wcześniej mówiłaś by Ci pomógł??

Ja uszyłam ten baldachim i kręgosłup mnie tak boli ze masakra musiałam się położyć i leże

Tabasia no musimy dać radę :) Nie ma wyjścia.

Myla a Ty proszę się nie stresuj bo dzieciaczek wszystko czuje. My tu wszystkie za ciebie kciuki trzymamy więc nie ma że to że tamto - musi być dobrze :)

Kurde chwile nie weszlam i juz takie sceny:no:

Myla trzymam kciuki zeby mala siedziala w srodku jak najdluzej, sprubuj sie nie denerwowac, wiem ze ciezko. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Ja mam do kupienia tylko wózek i fotelik i mam już wszystko :) nawet koperkową herbatkę w razie "w" :)) a teraz wzięłam się za szycie baldachimu do pościeli która wcześniej kupiłam :) kupiłam sobie już nawet podkłady poporodowe bo nie wiadomo kiedy będą potrzebne :)
A u mnie nadal śniegu nie ma :( rano sypało może 30minut :)

Natasza zwarta i gotowa:-D

reklama
Karina mam nadzieje ze lepiej sie dzis czujesz? Biedna... :-* jesli chodzi o imiona nastawilam sie juz na te co wybralam.. ale kusi mnie skoro moge dac inne ;-)

Myla trzymaj sie!.. musi byc dobrze.. to bardzo duza rozbieznosc wtefy 1100 a teraz nie caly 1 gram hmm.. niech malutka jeszcze zostanie u mamusi. Zaciskak nozki..!!

Tabasia mam nadzieje ze bole szybko przejda.. trzymam kciuki!..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry