Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myla ale nastraszylas!! Jedz czekoladkę i mów Małej żeby siedziała gdzie jej dobrze, bo zimno jest
Kurcze mnie też boli po bokach jak na @ raz mocniej, raz słabiej, nie ma reguły czy leże czy siedzę :/:/ do tej pory byłam pewna, że to wiazadla a teraz nie wiem sama :/
Tabasia a rozmasuj sobie kregoslup na wysokości ledzwi i krzyża, mnie pomogło i od tyg. Bólu nie mam
Milia za tydzien dopiero...
Doliores postaram sie choc ja po minucie juz mam dosc. Dobrze ze chociaz troche cwicze ale ten bol jest inny... nie moge go nawet do niczego porownac... natomiast moja rwa odpuscila by w piatek wrocic ze zdwojona sila. Na czworakach chodzilam wieczorem i w nocy do kibelka wiec ta fizjo srednio pomaga :/
Myla jutro i tak miałaś iść do szpitala a tak jesteś szybciej i będziesz spokojniejsza !! Żadnych dołów tutaj !! Co to ma być ze Ty zdołowana będziesz !! Jedź czekoladę ile wlezie aby Ci się poziom zwiększył i zawsze pisz do nas jak coś Cię męczy
Jakieś fajne dziewczyny masz na sali ??
Kurde zaczynamy się trochę sypać ostatnio ?? To chyba znak ze wielkimi krokami zbliża się kwiecień )