reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla ale nastraszylas!! Jedz czekoladkę i mów Małej żeby siedziała gdzie jej dobrze, bo zimno jest :p

Kurcze mnie też boli po bokach jak na @ raz mocniej, raz słabiej, nie ma reguły czy leże czy siedzę :/:/ do tej pory byłam pewna, że to wiazadla a teraz nie wiem sama :/

Tabasia a rozmasuj sobie kregoslup na wysokości ledzwi i krzyża, mnie pomogło i od tyg. Bólu nie mam

Myla, to dobrze, że juz Cię nie boli :) ja z nerwów o Ciebie też czekoladę jem...

Tabasia a Ty byłaś na prywatnej wizycie? jakos pod koniec miesiąca nie miałaś iść?

Ostatnia edycja:
Milia za tydzien dopiero...
Doliores postaram sie choc ja po minucie juz mam dosc. Dobrze ze chociaz troche cwicze ;) ale ten bol jest inny... nie moge go nawet do niczego porownac... natomiast moja rwa odpuscila by w piatek wrocic ze zdwojona sila. Na czworakach chodzilam wieczorem i w nocy do kibelka :( wiec ta fizjo srednio pomaga :/

Myla jutro i tak miałaś iść do szpitala a tak jesteś szybciej i będziesz spokojniejsza !! Żadnych dołów tutaj !! Co to ma być ze Ty zdołowana będziesz !! Jedź czekoladę ile wlezie aby Ci się poziom zwiększył i zawsze pisz do nas jak coś Cię męczy :)
Jakieś fajne dziewczyny masz na sali ??
Kurde zaczynamy się trochę sypać ostatnio ?? To chyba znak ze wielkimi krokami zbliża się kwiecień :))

reklama
Tabasia, współczuję rwy :( i mam nadzieję że ból pleców to nic poważnego, oby ten tydzień szybko zleciał.

Myla, musisz teraz myśleć pozytywnie, że jesteście pod opieką i to jest najważniejsze. Jakie masz warunki, ile łóżek na sali, łazienka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry