reklama

Kwietniowki 2015

Leże z dziewczyna w moim wieku pierwsza ciąża. Z bólami przyjechała ale wszystko pozamykne,szyjka ok. Liczy na to ze wyjdzie jutro, szczerze watpie bo leży od wczoraj :D

Milia sale mam ładna,tu jest oddział po remoncie także jest ok. Sale 2 osobowe,łazienka TK jak się wychodzi od razu z sali,zaraz za drzwiami.
Doli tego eklera moglas mi wysłać a nie jeść za mnie,to nie pomaga :)

Olusia niecały 1 kg a nie gram :D wtedy to faktycznie duża rozbierznosc by była ;)

W ogóle to wiecie ze tu poozne mierzą tętno dziecka co 2 godziny regularnie o godzinach nieparzystych. Początkowo myslalam ze jakoś do 21 ale okazuje się ze cala dobe,!!!!

reklama
Myla u mnie tez mierza co prawda nie co 2h a co 4-6h no chyba ze jest wskazanie to czesciej i na wizycie tez by lekarz posluchal.. aaa no 1kg a nie gram.. pomylilo mi sie ;-)
Ciekawa jestem czy jutro wyjde do domu...hmmm o to jest pytanie...

No Myla u mnie u szpitalu też mierzyli tętno ale regularnie co 3godziny i na obchodzie rano i wieczór :-)
Fajnie ze chociaż warunki masz dobre :-)
Ciekawe co Ci jutro Myla lekarz powie na obchodzie czy coś będą Ci robić czy tylko Cię podtrzymaja bo to z nimi różnie bywa :)
To się dziewczyna łudzi ze jutro wyjdzie :)) z nimi nie jest tak łatwo
Olusia kciuki za jutrzejszy obchód żeby wszystko było ok i może Cię wypuszcza do domu...

Olusia, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i zebyś mogła już wyjść do domu.

Myla, to dobrze, że tak często tętno sprawdzają, widać dobra opieka tam, będziecie bezpieczne :)
No i warunki, pewnie, ze nie są najważniejsze, ale zawsze to przyjemniej się leży w odnowionej sali i takiej bardziej kameralnej, a nie wieloosobowej. Pamiętaj, ze silna babka z Ciebie, a córeczka silna po mamusi :)

Tabasia no kolacja byla imponująca...
2 kawałki chleba chyba wczorajszy,kostuniuniunieczka masła. Nie stykla nawet na pol kanapki i 3(!) kawałki szynki jakby ale takiej jakby mortadeli tylko prostokątnej koloru tak różowego ciemnego ze jej sztuczność odstraszala :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry