reklama

Kwietniowki 2015

W koncu doczytalam, ale tu dziasiaj ruch

Myla dobrze ze ci ten pessar zaloza, kurde troche dlugo zanim przyjdzie, ale dobrze ze sterydy podaja. Bedzie dobrze kochana, kciuki w gorze. Ta babka z sali to jakas nie rozwazna, nie widzi co sie u innych dzieje?

Aylin no to sie tej pani nie ciekawie zmienilo, ja tez wszystko z rozem, mam nadzieje ze nie bedzie zadnych zmian.

Doli
wspolczuje wyrywania zebow, ja to sie boje dentysty jak nie wiem, jak tylko slysze ta maszynke do borowania to mnie boli. Ty to duzo wody pijesz ja to wcale, tylko z 5 cherbat na dzien ale sama wode to zadko. A do mamy na domowy dzwonilas? Moze jej nie by
lo albo focha robi.
Ty mezowi dyrygujesz jak ma sprzatac, a ja jak tesciowa mi sprzatala to stalam nad nia i patrzylam bo inaczej niz ja i juz mi niew pasowalo:-D Ja w tym miesiacu 2 kg przytylam czyli najwiecej od poczatku w tak krotkim czasie. Zajzalam na ta Mame Lwice, ale teksty ma ha ha ha, dobre.

Pat ciesz sie ze ci gmyra, bo jak sie uspokoi to panika ze nie gmyra i tak gorzej

Margo
wreszcie twoj luby przyjedzie to juz ci bedzie lepiej i weselej. Widzisz jak czas leci? juz 32 tydz zaczynasz. Tesciowa bedzie walczyc bo chce zobaczyc wnuczke, oby jej sie udalo, zycze jej duzo sily.

Asiorek
to gratki, super ze wszystko ok. A gdzie ty sie podziewasz bo ostatnio cie tu malo jakos?

Mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialam.:happy2:

reklama
Kuklaki mój mnie nie stresuje...wystarczy go lekko ruszyć i juz odpowiada :p wiec z tym problemów nie mam bo to nadaktywne dziecko :D

Myla sciskaj jeszcze chwile nogi, byleby ten okruszek trochę nam wyrósł...:)

Amisia Twój maluch juz pewnie duży... W końcu najstarszy z rodziny :)

Margo kurcze mam nadzieję że teściowa zdąży zobaczyć malutką... Zawsze ma jakąś motywację do życia i to jest ważne...:)

Margo trzeba być dobrej mysli ..., trzymam mocno kciuki zeby sie udało [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110]!!!!

Myla no to chociaz juz wiesz co i jak , do wtorku czekac ??? Troche dlugo ... Trzymam kciuki za was [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry