reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Magdalena często z tym brzuchem masz? Fajnie że już 32 tydz... Aż zazdroszczę :) :)

Babydust przynajmniej odsapniesz;)

Margo no to koniec samotności :) a jakie łóżeczko chcesz? Coś masz upatrzonego?

Asiorek pięknie, kolejny Dzidzius z taką wagą :) żeby mój chociaż z 1.3 kg miał za 2 tyg.... Jak tam nasza matka?

Hej
Na fronci u Myli cisza może się na ten pesar zdecydowali.

Ale m8 ten tydzień zleciał ciągle coś było do załatwienia.
Jeszcze młodego na bal na 16 zawieźć :p za chńczyka będzie robił :)

Moja ostatni raz była ważna na polowkowym końcem listopada, nie mogę się doczekać ile waży teraz...Nie przytyłam dużo wiec boje się, że będzie mniej niż 1 kg wagi. Ucieszylabym się z 1,2-1,4 kg.

Margo dobrze że koniec samotności i będziesz mogła wyjść trochę :) no i jutro zakupy :) a jak teściowa się czuje ?

Ja zrobiłam sernik na zimno bo jutro i w niedzielę mamy gości ale jestem już padnięta puls 124 przecież to tylko sernik i posprzątałam po sobie masakra nie wiem od tygodnia mierze ciśnienie i tętno i ciśnienie mam normalne lub niskie natomiast puls nie schodzi poniżej 90 :(
Myla odezwij się bo się martwimy

No Doli nareszcie nie będę sama bo to ześwirować można.

Co do łóżeczka to podoba mi się to Seng, Julia, Treppy, Hvit - Senger - Sove - Barneutstyr
Jest tylko jedno zdjęcie i nie widać dokładnie. Ale ta ścianka ze szczebelkami która jest pod łóżkiem jest tak zamontowana że można ją podnosić / opuszczać w miarę potrzeby. No i łóżeczko ma kółka co by mi dużo ułatwiło :-)

A co u naszej Myli??

Edit:
Natasza z teściową bez zmian czyli nie najlepiej. Rozmawiała z lekarzem. Dają jej 2 miesiące. Wczoraj do mnie zadzwoniła i powiedziała że stara się jak może żeby dożyć narodzin wnuczki. Smutne to strasznie ale nic nie możemy poradzić...
Ja mam nadzieję że lekarze się mylą. W lutym ubiegłego roku dawali jej góra 6 miesięcy a to już prawie rok więc może i tym razem tak będzie.

Ostatnia edycja:
Czekalam do 13 na USG bo pani ordynator chviaa sama zmierzyc wiec była ostatnia i na nią czekalam.
Szyjka w 2 dni poszła 6 mm zostało niecałe 1.5,zrobiło się wewnatrz rozwarcie a mala skomponowała się głowa do wyjścia. Zamowilismy pessar,pani dr mówi ze nie mówione ze pomoze ale na pewno lepiej z niż bez,dostaje zaraz pierwsza dawkę sterydów i zrobili gbs (chyba tak to się nazywa???) w razie porodu.
Mała obejrzeli i zmierzyli na USG,ma 1300 także " w razie co neonatologow ucieszy magiczne 1000) koni potwierdzona po raz kolejny dziewucha.
Pessar zamówiony ,problem w tym ze pani dr liczyła ze dojdzie jutro a będzie na wtorek dopiero :( także lezymy. Mówiła jeszcze ze teraz njwazniejsze do 32 tyg dotrwać.

Asior czemu nie przyszlas?

reklama
Margo śliczne :-) ja się dalej zastanawiam!!! nie wiem czy brać takie jak dziewczyny z zyrafami/misiami czy białe całkiem czy cos takiego: Łóżeczko dziecięce Jardrew Ptilou Prince książę szczeble 120x60 nie wiem jak te płyty po bokach się sprawdzają...hmm.. a starszy ma niebieskie łóżko więc by im pasowało :D

wazne, żeby teściowa się nie poddawała, mam nadzieje, że lekarze teraz też się pomylili z czasem jaki Jej został.. :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry