Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja ostatni raz była ważna na polowkowym końcem listopada, nie mogę się doczekać ile waży teraz...Nie przytyłam dużo wiec boje się, że będzie mniej niż 1 kg wagi. Ucieszylabym się z 1,2-1,4 kg.
Margo dobrze że koniec samotności i będziesz mogła wyjść trochę no i jutro zakupy a jak teściowa się czuje ?
Ja zrobiłam sernik na zimno bo jutro i w niedzielę mamy gości ale jestem już padnięta puls 124 przecież to tylko sernik i posprzątałam po sobie masakra nie wiem od tygodnia mierze ciśnienie i tętno i ciśnienie mam normalne lub niskie natomiast puls nie schodzi poniżej 90
Myla odezwij się bo się martwimy
No Doli nareszcie nie będę sama bo to ześwirować można.
Co do łóżeczka to podoba mi się to Seng, Julia, Treppy, Hvit - Senger - Sove - Barneutstyr
Jest tylko jedno zdjęcie i nie widać dokładnie. Ale ta ścianka ze szczebelkami która jest pod łóżkiem jest tak zamontowana że można ją podnosić / opuszczać w miarę potrzeby. No i łóżeczko ma kółka co by mi dużo ułatwiło :-)
A co u naszej Myli??
Edit:
Natasza z teściową bez zmian czyli nie najlepiej. Rozmawiała z lekarzem. Dają jej 2 miesiące. Wczoraj do mnie zadzwoniła i powiedziała że stara się jak może żeby dożyć narodzin wnuczki. Smutne to strasznie ale nic nie możemy poradzić...
Ja mam nadzieję że lekarze się mylą. W lutym ubiegłego roku dawali jej góra 6 miesięcy a to już prawie rok więc może i tym razem tak będzie.
Czekalam do 13 na USG bo pani ordynator chviaa sama zmierzyc wiec była ostatnia i na nią czekalam.
Szyjka w 2 dni poszła 6 mm zostało niecałe 1.5,zrobiło się wewnatrz rozwarcie a mala skomponowała się głowa do wyjścia. Zamowilismy pessar,pani dr mówi ze nie mówione ze pomoze ale na pewno lepiej z niż bez,dostaje zaraz pierwsza dawkę sterydów i zrobili gbs (chyba tak to się nazywa???) w razie porodu.
Mała obejrzeli i zmierzyli na USG,ma 1300 także " w razie co neonatologow ucieszy magiczne 1000) koni potwierdzona po raz kolejny dziewucha.
Pessar zamówiony ,problem w tym ze pani dr liczyła ze dojdzie jutro a będzie na wtorek dopiero także lezymy. Mówiła jeszcze ze teraz njwazniejsze do 32 tyg dotrwać.
Margo to bardzo smutne ... a oni ją jeszcze leczą czy tylko leki przeciwbólowe podają?
Mam nadzieję że się mylą i będzie się cieszyła z narodzin wnuczki ..
Margo śliczne :-) ja się dalej zastanawiam!!! nie wiem czy brać takie jak dziewczyny z zyrafami/misiami czy białe całkiem czy cos takiego: Łóżeczko dziecięce Jardrew Ptilou Prince książę szczeble 120x60 nie wiem jak te płyty po bokach się sprawdzają...hmm.. a starszy ma niebieskie łóżko więc by im pasowało
wazne, żeby teściowa się nie poddawała, mam nadzieje, że lekarze teraz też się pomylili z czasem jaki Jej został..