reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza, nie mam. Tak jak mówisz, lepiej częściej kontrolować, jestem dużo spokojniejsza. Powiedziałam jej też, że się boję odklejenia łożyska w trakcie porodu i zagadnęłam o ewentualne cc, to powiedziała, że nie wyklucza, ale jeszcze trochę czasu mamy, wiec na razie nie ma się co nastawiać. Ale nie jest absolutnie na nie.
Babydust, nie wiem, pokazała mi to wyliczenie z usg i wyszło 30 tydzień ;)
Dzięki dziewczyny :)
Aylin, fajnie, jakaś okazja w środę? :)

Natasza, Milia gratuluję udanych wizyt i dorodnych maluszków :thumbup:;)

Ja mam jutro wizytę i juz mam stresa. Masakra! Mały dziś cały dzień szalał i kopał jak szalony. Az mnie brzuch boli :eek:

A ja matka wyrodna i pożeracz wszystkiego co się nawinie właśnie zjadłam dziecku jeden z pucharków z galaretką i do tego tonę bitej śmietany w sprayu :D to pewnie dlatego ze cały czas myślę o jutrzejszej wizycie...

Natasza jeden zaliczylam ale drugi nie wiem...i watpie bo tam było tyle punktów do zdobycia...a nie wiem gdzie te punkty ukryte były...-_-

Neta no ja właśnie już mam wszystko w głowie namieszane...a ciąża raczej wyklucza jakieś energetyczne mieszanki więc się mecze...najgorsze jest to ze nocki nieprzespane bo mały na pęcherz ciśnie i się budze 4 razy na siusiu i jeszcze się mecze zanim zasne... I weź tu się człowieku ucz...-_- ale jeszcze dwa tygodnie...

reklama
Nie wiem czemu nie mogę odwrócić zdjęcia..

Załączniki

• 1422911445885.jpg
    1422911445885.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry