reklama

Kwietniowki 2015

Narasza super ze wizyta udana :) oby tak dalej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olusia mam nadzieje ze przeszło ;)
A pewnie bedziesz szybciej niz ja na cc :)

Ide spac ... Padam na ryj lol
Dobranoc [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Karina uważaj trochę na siebie :) nie forsuj się tak :-P i dobranoc !!
Lei to się Narobiłaś nie ma co :) ale dobrze że humor lepszy :) fajnie że mała reaguje na to co zjesz: ) na mojego nic nie działa

U nas wszystko ok:) mała waży ok.1200g,ginka mówi, że duże dziecko będzie... ilość wód się nie zwiększyła. W czwartek za tydzień mam podjechać do szpitala na kontrolne usg, a wizyta za 3 tygodnie. Dostałam antybiotyk na gardło, bo coraz bardziej mnie męczy, mam straszny kaszel i ogólnie do bani, mówi, że jak mi do środy rana nie przejdzie,to żeby zacząć ten antybiotyk, bo infekcja na dziecko się przeniesie. Mąż tak samo jak ja, jutro jedzie do lekarza.

Milia super że wszystko jest dobrze :) i że ilość wód się nie zwiększyła:) teraz będziesz mieć częste wizyty ale to dobrze :) który masz tydzień ? Teraz te nasze dzieci rosną w swoim tempie :)
Kiepsko z tym gardłem ale dobrze że masz antbiotyk w razie czego

Natasza, 28t4d, a z pomiarów wychodzi 30. W sumie już od grudnia wg usg jest o tydzień większa.
Ginka coś wspominała, że właśnie pomiędzy wizytami będę podjezdzac na te kontrole.

Natasza, 28t4d, a z pomiarów wychodzi 30. W sumie już od grudnia wg usg jest o tydzień większa.
Ginka coś wspominała, że właśnie pomiędzy wizytami będę podjezdzac na te kontrole.

Wyprane, wyprasowane WSZYSTKO dla Jagody. Zostaly mi pieluszki tetrowe. I lista rzeczy do zakupu. Generalnie pieluchy, octanisept katarek, butelka, chusta i laktator plus fl mnie czyli podkłady,lotnistkowce, podpaski, tantum rosa, wkładki laktacyjne. Musze to spisac i w razie W nawet mąż czy mama mi kupi.

Dzis obiad byl dwudaniowy. Jutro do teściowej jedziemy a w środę mąż mnie n romantyczne wyjdcie zabiera a mloda babci podrzucamy

milia a czemu ginka mowi ze duze dziecko bedzie ?? nasza w 28t6d miala 1460 gr a margo w podobnym terminie miala 1300gr jak dobrze pamietam :) wydaje mi sie ze na kolosika sie nie zapowiada :) no ale przy porodzie sie okaze hahaha

reklama
Natasza gratki wizyty, super ze wszystko dobrze:tak: oby po porodzie tez byl taki spokojny to bedziesz miala sielanke. Widoki tez mialas super.

Pat
ucz sie, ucz. //oby ci latwo wiadomosci do glowy wchodzily.

Olusia mam nadzieje ze ci lepiej

Neta
a jajka tez ucierasz recznie? Widzisz jak babcie mialy ciezko? Ale za to mialy wiecej czasu na te prace, nie bylo internetu i telewizji

Karina oszczedzaj sie troche.

Milia
jak po wizycie?

Myla
co u ciebie?

Mnie spanie wzielo o 16 i wstalam po 19, to juz widze ze mam po nocce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry