reklama

Kwietniowki 2015

Natasza to super ze wizyta udana i ze szyjka wydluzyla sie... ale oszczedzaj sie dalej.... jeszcze pare tyg trzeba wytrzymac...a malutki juz super wazy.. juz nie taki malutki :tak:

Ja od 2h mam biegunke.. a przeciez nic takiego nie jadlam.... ech... masakra jakas...:-(

reklama
A nie wiem co za dołek. Wszystko mnie wkurza po kolei. Dzisiaj krzyknęłam na moja corcie bo juz mnie z równowagi wyprowadziła. Oczywiście wyrzuty sumienia miałam..z tego wszystkiego zabrałam sie za sprzatanie. Łazienka juz gotowa, 5 pralek wstawiłam ;-) Jeszcze mi jedna została i zabieram sie za odkurzanie. Cos mnie jakby kolka złapała :crazy:

Obiadu dzisiaj nie bedzie :no:

Musimy w tym tyg szafę kupic bo akurat promocja jest a ikei na Paxy a nie moge jakiejś rozsądnej używki znaleźć juz od 2 miesiecy szukam...takze sie cieszę bo przeorganizuje nasza szafę tez, dokupie szuflady i polki i dziewczynkom ta nowa jakos zorganizujemy bo córcia ma komody, ktore mnie wkurzają juz (pomijając fakt, ze wszystko mi z nich wyciąga...) moze nawet na odkurzacz sie miejsce znajdzie :laugh2:

Natasza super że z małym ok. Juz teraz możesz się przestać martwić jak się mniej rusza :) teraz już ruchy stracą na aktywnosci bo maluchy maja coraz mniej miejsca :) chyba tylko mój będzie aktywny bez końca...terrorysta mały..
A co do zmiany terminu to nie sugeruj się tym bo najbardziej prawdopodobny termin to jest ten z pierwszego USG bo później już ciężej dziecia zmierzyć i błędy pomiarów a co za tym idzie i data skacze ;) ale może i małemu się zachce wyskoczyć chwilę wczesniej ;)

Ja na USG ide w piątek i ciekawa jestem ile ten mój lobuz waży..dzisiaj się zaczął 31 tydzień więc już z górki ^^

Olusia Ty to się masz z Twoimi maluchami :) mnie jak jeden w żebro kopnie to boli więc wyobrazam sobie jak kopniaki muszą Ciebie bolec...

Wybaczcie że tylko Nataszy i olusi odpisze ale wpadłam na chwile się zameldować i wracam do nauki chociaż już sił i motywacji brak...-_-

Natasza, super, że wszystko w porządku :-)
Nawet nie wiedziałam, że szyjka może się z powrotem wydłużyć.
A który to tydzień wg OM? Mocno C sę termin przesunął?
Ja czekam na męża i też jedziemy.

Olusia, może zjadłaś coś co Ci zaszkodziło? Pij, żebyś sie nie odwodniła,

Pat wiem nie sugeruje się tym terminem z dzisiejszego usg ale śmieje się bo mam przeczucie że rozpakuje się w marcu :)
Pat ucz się ale też nie przesadzaj :)
Olusia ty też uważaj na siebie :)
Mój też ma nogi u góry ale do moich żeber jeszcze mu trochę brakuje :)

Milia ja według om mam 38tydzień :)) według pierwszego usg miałam termin na 14.04czyli dzisiaj kończę 30t a teraz przesunęło się o tydzień
Trzymam kciuki za Twoja wizytę !!

Oj ja dziś wyszłam na spacer, pierwsze dłuższy od m-ca, w sumie zeszło mi (nam)2 godz., ale do domu ledwo doszłam, brzuch nad spojeniem bolał jak cholera. A jeszcze po powrocie obiad trzeba było zrobić i garnki pomyć. A teraz leże, i już jest dobrze. Ale trzeba przyznać, że dobrze mi zrbił spacerek :-)

reklama
Neta, racja. Ja z tego wszystkiego posprzątałam na błysk całe mieszkanie i juz jestem zbyt zmęczona na jskies głupie humory :-D

Tylko teraz mnie plecy bolą na maxa..cos za cos hehe.

Mala mnie zaraz rozszarpie, to chyba kakao hehe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry