magdalenaanna29
Fanka BB :)
Witam się i ja z rana. Młody dziś jeszcze śpi, wiec i ja korzystam i sobie leżę ;-) a za chwilę szykowne do przedszkola.
czekam na męża aż wróci z pracy, ale dziś pewnie to dłużej potrwa, bo spadł śnieg i pewnie ślisko jest... a z pracy do domu ma prawie 30 km.
Karina nie dziękuję za kciukasy. Oby wszystko było ok, bo jak nigdy mam cykora, że szok.
po wizycie dam znać co i jak.
Zaczyna mnie gardło drapać
kurcze skąd jakieś cholery się przypalętało? Musze wznowić kuracje mlekiem z masłem i miodem. Nie wiem jak po SN ale po cc każde kichnięcie i kaszlnięcie to horror. :banghead:
Natasza dziękuję za informacje. Ciekawa jestem jak tam nasza Mamuśka się trzyma. Dzisiaj na razie nie będę jej głowy zawracać, bo pewnie dziś dowie się co i jak dalej. Oby tylko wszystko dobrze było :thumbup:
czekam na męża aż wróci z pracy, ale dziś pewnie to dłużej potrwa, bo spadł śnieg i pewnie ślisko jest... a z pracy do domu ma prawie 30 km.
Karina nie dziękuję za kciukasy. Oby wszystko było ok, bo jak nigdy mam cykora, że szok.
po wizycie dam znać co i jak. Zaczyna mnie gardło drapać
Natasza dziękuję za informacje. Ciekawa jestem jak tam nasza Mamuśka się trzyma. Dzisiaj na razie nie będę jej głowy zawracać, bo pewnie dziś dowie się co i jak dalej. Oby tylko wszystko dobrze było :thumbup:

U nas to w ogole nie jest polecane, lekarze twierdza, ze tylko niepotrzebnie podrażnia nos. My używaliśmy w zeszłym roku bo młoda taki gesty katar miała i normalnie nie mozna było go wciągnąć a odkurzaczem elegancko poszło choc tez mielismy stracha na poczatku ;-) Plus mniejsze ryzyko, ze sie rodzic zarazi od dziecka bo jednak sie wdycha dość mocno.
bo myslalam, ze mnie rozerwie, bardzo nieprzyjemnie było..