reklama

Kwietniowki 2015

Asiorek super wieści :) dziedzia już spora:)
Tak testowałam fridę na dzieciach w tym na takim z zawalonymi zatokami
Pat super że wizyta udana :) waga fajna :) a że siłę ma to nie da się ukryć :))
Myla jakie wieści dzisiaj ?? Miałaś badanie ?decyzja podjęta ?
Doli gdzie Ty bywasz?

reklama
gratuluje udanych wizyt :) coraz wieksze te nasze maluszki :) ja dopiero za 2 tyg do gina ide ale pewnie bedzie tylko szybkie usg bez takiego dokladnego mierzenia

ja jakos ani fridy ani katarka nie potrzebowalam zwykla gruszka wystarczala - ciekawe jak teraz bedzie :)

margo jak patrze na te ceny co pokazujesz na stronach to :szok: jak w Danii mieszkalismy to udawalo sie trafiac takie przeceny ze mozna bylo niektore rzeczy kupic taniej niz w PL pokkupowalismy naprawde sporo rzeczy ktore pozniej zabralismy do Polski :) zwlaszcza zabawki dla dzieci w super cenach sie udawalo kupic :)

Pat gratuluję udanej wizyty. Bąbel już duży i najważniejsze, że wszystko jest ok. ;):) A który tc masz, bo na aplikacji nie widzę...
Ja też mam dziś wizytę i mam cykora jak diabli. A do 16.00 musze jakoś nerwy na wodzy trzymać :eek: Podejrzewam, że mój młody tez nisko siedzi bo mam nisko brzuszek a do tego ciągle boli mnie pi*ka i kości łonowe ;):D dziś chyba zapadnie decyzja cz SN czy cc... :eek::what:

Hej dziewczyny!
Asiorek, Pat gratuluje wizyt! Super ze wszystko dobrze :-)
Mnie dopadlo przeziębienie. Na razie lekkie, ale glowa i gardlo boli i krew z nosa leciala wczoraj.
Odwolalam gimnastyke i leze w lozku.
Na 17 mam wizyte a o 18:30 szkole rodzenia. Mam nadzieje ze dzis dluzej popatrze na mala i dowiem sie ile wazy.
Doli, co tam?
Myla, juz po badaniu?

Pat ha ha ale Cię pocieszyła 4kg by wyszło :)
Twój ciut cięższy od mojego :)
Czekam u diabetologa jak zwykle w kolejce i znowu jest obsówa :-( masakra i jeszcze mi wyszedł zły wynik moczu zaraz mam nadzieję że się dowiem co tam się dzieje ...
Ja też dzisiaj 30t 1d :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry