reklama

Kwietniowki 2015

Pat też tak myślę, ale to różnie bywa... ja sikora widziałam od początku i myślę, że już zostanie. ;) jednak kuzynka chodziła do dobrego lekarza z usg 3d wiec pewnie teraz on powinien okulistę odwiedzić :D

reklama
no wlasnie ja zawsze slyszalam ze z dziewczynka latwiej sie pomylic stad tez te moje watpliwosci :D magdalena jak u ciebie bedzie dziewuszka a u mnie chloopiec to sie wymienimy ciuchami hahaha ja mam wszystko dla dziewczynki :)

Beyrunia a czemu masz jutro powtorke ? cos sie dzieje ?

kurcze a ze Myla sie nie odzywa to jestem zaniepokojona :(

tak Szaj paniki narobila ze nic jeszcze nie ma ze poszlam do rosmanna i kupilam pare rzeczy :D fajne tam maja podklady poporodowe takie malutkie choc pisza ze bardzo chlonne ale w koncu paczka 10szt nie ma rozmiarow paczki pampersow tylko mokrych chusteczek takze do szpitala idealne :)

Hej panienki:happy:

Asiorek gratki, no to szykuj sie do drogi.

Milia oby ci przeszlo to gerdlo, sprobuj zrobic plukanie letnia woda z cytryna i miodem.

Lei lepiej przeprac mi sie wydaje, bo niby zamkniete ale zawsze cos tam sie zakurzy.

Pat gratki wizyty, ale rosnie synus:tak:

Vesunna tobie tez zycze powrotu do zdrowia. Moze do szkoly rodzenia nie idz bo jeszcze inne panie zarazisz?

Szaj chyba tu na baby boomie artykul jakis o sushi widzialam, poszukaj bo pisalo ze dobra wiadomosc dla tych co lubia, a pozatym ryba grillowana to nie surowa wiec mozesz jesc.

Myla
mam nadzieje ze wszystko ok, trzymam kciuki.

Doli
gdzie jestes?

neta kurcze nie pamietam mam w aucie (na razie jestem u siostry jej kota nakarmic bo ona wyjechala z moim synem) jak wroce do domu to sprawdze :)

ja sushi kilka razy jadlam fakt ze nie z surowa ryba tylko wedzona i robilam sama a nie w knajpie wiec wiem co bylo w srodku
nie sadze ze moglo zaszkodzic :) wszystko w umiarze :) tak jak kiedys slyszlaam ze nie mozna pasztetu jesc bo zawiera duzo wit A ze wgzledu na watrobke i mozna przedawkowac hahaha ale ile tego pasztetu trzeba byloby zjesc na raz zeby mozna bylo ta wit A przedawkowac hahaha albo ze herbaty z hibiskusa nie wolno wiec szwagierka (w 22tc ) odstawila wszystkie herbaty owocowe mimo ze bardz o lubi bo maja tam dodatek hibiskusa ............ no owszem 0,01 % hahaha czyli praktycznie nic - to jak ma to zaszkodzic :D

Beyrunia czemu nie wiesz co bedzie i czemu jutro powtórka z wizyty ???
No doczytałam ... Moze nie bedzie tak źle ...
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Myla faktycznie milczy ....

Hej
ja też wizytę wczoraj miałam. Wsio ok mały wreszcie się przekręcił głową do dołu nawiasem mówiąc wczoraj rano.
Wolaĺam jak siedział pupą na pęcherzu bo od wczoraj mi cały czas słabo i kręci mi się w głowie.

Te podkłady to ostatnio jakieś canpol takie małe oglądałam właśnie.
Beyrunia a robiłaś już wcześniej tokso w ciąży?

Ja w kangurku siedzę a potem idę do przychodni sępić termin dla męża u alergologa. Wczoraj miał ale mnie ciąża na mózg padła i mu nie przypomniałam a on wrócił zmęczony siadł przed kompem i też zapomniał. Kurcze wróciłam na tą 19 z ikei ale padłam zaskoczyłam dopiero co i jak o 21 :/.

Jestem po wizycie. Decyzję o cc podjął mój synek brzuszkowy. Znów się odwrócił główka do góry i wali po pecherzu:eek: a głową uciska na żołądek, aż boli. :eek:
waży 1970g wiec klops :D gin stwierdziła że cięższy o kilka dni niż jest faktycznie ;) termin cc ustalimy na kolejnej wizycie, czyli 3 marca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry