reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Magda to rzeczywiście klopsik :))
A może synek jeszcze do 3go marca się odwróci? Czy to już raczej niemożliwe?
Moje wierci się strasznie aż boli. Sama już nie wiem jak leży. Mam wrażenie że w poprzek. Zobaczymy za tydzień na wizycie - to będzie 32+4 tydz a według ich licznika (nawiasem mówiąc nie wiem jak oni to liczą bo to ani z owu ani z om ani z usg, tym bardziej że termin porodu mam niezmienny od 12 tyg ) to będzie 32+6.

A Myla się nie odzywa... Może odpoczywa po zabiegu. Mam nadzieję że wszystko ok.

Anniaa i Magdalena gratuluje udanych wizyt :)

Madzia no faktycznie klopsik :p

Beyrunia cc nie jest taka zła .., bede miala druga .., narazie niby 2.4 , ale moze jednak wczesniej ...
Z bólem nerki to juz inna sprawa ... :(

Magda to rzeczywiście klopsik :))
A może synek jeszcze do 3go marca się odwróci? Czy to już raczej niemożliwe?
Moje wierci się strasznie aż boli. Sama już nie wiem jak leży. Mam wrażenie że w poprzek. Zobaczymy za tydzień na wizycie - to będzie 32+4 tydz a według ich licznika (nawiasem mówiąc nie wiem jak oni to liczą bo to ani z owu ani z om ani z usg, tym bardziej że termin porodu mam niezmienny od 12 tyg ) to będzie 32+6.

A Myla się nie odzywa... Może odpoczywa po zabiegu. Mam nadzieję że wszystko ok.

Margo nie mam pojęcia czy jeszcze się odwróci, bo to u każdej z nas jest inaczej. Ja jednak mam nadzieje że nie. Wczoraj jak się obracał to był taki ból, że myślałam o tym, żeby na pogotowie jechać bo nie wiedziałam co się dzieje.
Za tydzień się przekonasz jak Twój dzidz się ulokowal w Twoim brzuszku. Widzę, że te kwietniowe dzieci to sami akrobaci :D

reklama
Magda gratki wizyty ale duza dzidzia

Ania tobie tez gratki

Mi termin wyznaczyli tan sam z USG co z OM i narazie bez zmian.
Bylam odebrac wyniki glukozy, na moje oko bardzo dobre, pilam 100 ml:
Na czczo 79mg
po godz 112mg
po 2 godz 87mg
po 3 godz 82mg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry